Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın TOGG T10X ile test sürüşü yaptığı anlara ait görüntüler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın TOGG T10X ile test sürüşü yaptığı anlara ait görüntüler paylaşıldı. Emine Erdoğan'ın sürüş esnasında, "Araba benim ona göre." demesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Kaptan benim şu anda, kaptana uyacaksın. Arabanın senin olması önemli değil, direksiyonda kim var önemli olan o." yanıtı gülüşmelere neden oldu.

Abone ol

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un ön sipariş sürecinin tamamlanmasının ardından hak sahibi olan 20 bin kişi belirlendi.

Çekilişe 177 binden fazla başvuru yapıldı.

İlk siparişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a ait 34 EE 2071 plakalı, "Anadolu" renkli TOGG'u, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdüğü ana ilişkin görüntüler paylaşıldı.

İletişim Başkanlığının paylaştığı görüntülerde, TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, Erdoğan çiftine akıllı cihazın özellikleri ve üretilecek diğer modellere ilişkin bilgi verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE EŞİ ARASINDA MÜZİK DİYALOĞU
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Türk Sanat Musikisini nereden dinleyeceğiz?" sorusu üzerine Karakaş, aracın fabrika çıkışı olduğunu, herhangi bir yükleme yapılmadığını söyledi.

Eşi Emine Erdoğan'ın sürüş esnasında, "Araba benim ona göre." demesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Kaptan benim şu anda, kaptana uyacaksın. Arabanın senin olması önemli değil, direksiyonda kim var önemli olan o." yanıtı gülüşmelere neden oldu.

Tesla Türkiye pazarına girdi! İşte fiyatlar Teknoloji Mavi kuş gitti köpek geldi! Twitter logosu mu değişti? Teknoloji New York Times Twitter'da 'mavi tik' etiketini kaybetti! Dünya Bayraktar Kızılelma'nın uçuş görüntüleri Teknoloji