Bilimkurgu filmleri gerçek oluyor! Derisinin altına 25 çip yerleştirdi

Vücudunun 25 farklı bölümünde kredi kartı ve ulaşım kartlarının yerine kullanılabilen çip bulunan yazılım mühendisi Miana Windall, “Eşyalarımın kaybolma ve çalınma sıkıntısı sona erdi. Hırsızlar elinizi alamaz, en azından bir pala kullanmıyorlarsa...” ifadelerini kullanarak adeta bilimkurgu filmlerinin gerçekleştiğini gözler önüne serdi!

Abone ol

Vücudunun 25 farklı bölümünde çip bulunan yazılım mühendisi Miana Windall, çip kullanmaya başladığından bu yana artık eşyalarının kaybolma veya çalınma riskinin sona erdiğini söyledi.

Çiplerin çoğunlukla gerçekten fark edilmediğini dile getiren Miana şunları kaydetti:

"HIRSIZLAR ELİNİZİ ALAMAZ"

“Birinin gelip kimlik bilgilerinizi siz bilmeden tarayabilme şansı, muhtemelen o kadar yüksek değil. Hırsızlar elinizi alamaz, en azından bir pala kullanmıyorlarsa...”

 "DERİNİN ALTINDA SAKLAMAK DAHA KOLAY"

"Ayrıca, yetkisiz hesap erişimini önlemek için kimlik doğrulama daha önemli hale geldikçe, bu implantlar kimliğinizi kanıtlamak için kullanılabilir. Şirketler, iki faktörlü kimlik doğrulamayı geçiş anahtarlarıyla değiştirmeye çalışırken, bu kimlik bilgilerini derinin altına koymak mümkün olabilir."
Vergisiz cihazların şartları belli oldu Teknoloji Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: Fiyatlar düşüyor Teknoloji En popüler oyunlar belli oldu Teknoloji Evrenin en eski galaksilerinden biri görüntülendi! Teknoloji