Ayyıldız Tim İsrail askerlerinin özel bilgilerini ele geçirdi: İsrail’in alt yapısını yerle bir edeceğiz

Ayyıldız Tim Türkiye’nin Filistin’e müdahalesi durumunda destek olacaklarını açıkladı. İsrail'in enerji, mali ve altyapı sistemlerini yerle bir edeceğini belirten Ayyıldız Tim "İsrail ve uşakları bilsin ki rol yapmıyoruz!" dedi ve gizli bilgiyi açıkladı.

Abone ol

Ayyıldız Tim, Türkiye'nin dahil olacağı bir operasyon halinde İsrail'e saldıracağını açıkladı.

Ayyıldız Tim yaptığı paylaşımda:

“Türkiye’nin doğrudan müdahil olacağı herhangi bir operasyon durumunda, İsrail’in enerji, altyapı ve mali sistemlerini yerle bir edeceğiz.”

Ayyıldız Tim, bu paylaşımını alıntıladığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

İsrail ve uşakları bilsin ki rol yapmıyoruz!
*
Ne kadar ciddi olduğumuzu anlamak istiyorlarsa, demir kubbenin komuta odalarından birinin Ben Gurion’da olduğunu bildiğimizi bilin!

Bu bilgilerden sadece biri…
*
Şimdi ne demek istediğimizi daha iyi anlarsınız!

DAHA ÖNCEDE İSRAİL’E BÜYÜK ZARAR VERDİLER

Adını ABD Savunma Bakanlığı'nın internet sitesini hackleyerek adını dünyaya duyuran Ayyıldız Tim ,İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya yakınlığıyla bilinen eski Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Dore Gold’un Twitter hesabı başta olmak üzere iki tanesi televizyon sitesi olmak üzere 50 İsrail sitesine saldırıda bulunmuştu.

Baykar duyurdu! TB3 kanatlanmaya hazır Teknoloji Ebabil'in ilk testi yapıldı Teknoloji Instagram'a dava açılabilecek Teknoloji Güney Kore'de sosyal medya kısıtlaması Dünya