Apple tarihinin en büyük güncellemesiyle birlikte yapay zeka iPhone'a entegre olacak

Yapay zekanın birçok yazılımda kullanılmasıyla birlikte gözler akıllı telefonlara çevrilmişti. Teknoloji devi Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda duyuracağı iOS 18 güncellemesiyle birlikte yapay zeka özelliklerini iPhone'a entegre edecek.

Abone ol
  • Yapay zeka teknolojilerine dev yatırımlar yapılıyor. Şimdilerde ise akıllı telefon üreticileri, bu özellikleri telefonlarına entegre etmeye başladı.

  • Apple'ın, iPhone için yeni yapay zeka destekli özellikler içermesi beklenen, şirket tarihindeki 'en büyük' ​​iOS güncellemesini yayınlayacağı bildiriliyor.

TEMMUZ AYINDA GELİYOR

  • Apple, iOS 18 güncellemesinin beta sürümünü bu yılın temmuz ayında yayınlayacak ve genel sürüm Eylül 2024'te kullanıma sunulacak.

  • Güncellemenin, daha akıllı ve doğru yanıtlar vermek için yapay zeka dil modellerini kullanan revize edilmiş bir Siri sürümünü içermesi bekleniyor.

  • Apple Music, yeni iOS 17 ile Spotify tarafından sunulanlara benzer ortak çalma listelerine olanak tanıyan bir yeniden tasarıma tanık oldu.

  • Ancak iOS 18, kullanıcıların öneri şarkı listeleri oluşturmak için yapay zekayı kullanan 'otomatik olarak oluşturulan çalma listeleri' oluşturmasına olanak tanıyacak.

HUAWEI’nin Ultra İnce ve Hafif Tableti MatePad Pro 13.2" Ön Satışa Sunuldu Teknoloji İş Bankası’nın 100. Yılında 100 Köye İnternet Teknoloji Türkiye Uzay Ajansı yeni "Deney Sözlüğü"nü paylaştı Gündem En büyük yolcu gemisinin özellikleri Teknoloji