Başakşehir Ankaragücü ZTK kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir ile Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında karşılaşacak. Başakşehir, Galatasaray'ı eleyerek yarı finale yükseldi. Trabzonspor'u eleyen Ankaragücü de yarı finalde Başakşehir'in rakibi oldu. Peki, Başakşehir Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Medipol Başakşehir, MKE Ankaragücü'nü konuk edecek. İki takım da rövanş öncesinde avantajlı skor elde etmek istiyor. Galatasaray ve Trabzonspor gibi zorlu rakipleri eleyen iki takımın karşılaşması öncesinde maç saati ve canlı yayın kanalı araştırılıyor. İşte Başakşehir Ankaragücü maçı başlama saati, canlı yayınlayan kanal bilgisi ve muhtemel ilk 11'ler...

BAŞAKŞEHİR-ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir ile Ankaragücü, 4 Mayıs Perşembe akşamı karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Başakşehir-Ankaragücü maçı, A Spor'dan naklen yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR'E OKAKA MÜJDESİ!

Medipol Başakşehir'de sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Stefano Okaka, teknik direktör Emre Belözoğlu'nun şans vermesi halinde bu karşılaşmada forma giyebilecek.

Okaka, son olarak turuncu-lacivertli ekibin 19 Mart'ta ligde VavaCars Fatih Karagümrük ile oynadığı karşılaşmada oynamıştı.

İstanbul ekibinde sakatlığı süren Eden Karzev ise bu karşılaşmada da takımındaki yerini alamayacak.

BAŞAKŞEHİR-ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL İLK 11'LER:

Başakşehir: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Biglia, Aleksic, Berkay, Sysz, Januzaj, Figueiredo

Ankaragücü: Gökhan, Malcuit, Atakan, Mujakic, Kitsiou, Diack, Taylan, Hanousek, Emre, Zahid, Sowe

Celtics Philadelphia'yı yendi seriyi eşitledi Spor F.Bahçe Beko'yu eski yıldızı yıktı Spor Haaland Premier Lig tarihine geçti Manchester City kazandı Spor Jesus'tan G.Saray sözleri! "O ihtimale inanıyoruz" Spor