Zenit'ten Beşiktaş'a 30 milyon euro'luk teklif! Hedefte Gedson ve Bahtiyar var

Takımın başına Giovanni van Bronckhorst'u getiren Beşiktaş, güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Rus ekibi Zenit'ten siyah-beyazlıların transfer politikasını değiştirecek bir teklif geldi.

Abone ol

Yeni sezona iddialı bir kadro ile başlamak isteyen Beşiktaş, ilk transferi olan Gabriel Paulista'yı gece İstanbul'a getirdi. Alınacak isimler kadar satılacak futbolcular için de yoğun mesai harcayan siyah-beyazlılar, yıldız isimlerine gelen teklifleri değerlendiriyor.

RUS EKİBİ 2 YILDIZI İSTİYOR

Zenit, Gedson Fernandes ve Bahtiyar Zaynutdinov için kapıyı çaldı. Görüşmeler hızla ilerlerken Beşiktaş, Gedson'u 20 milyon euro'nun altında bir rakama bırakmak istemiyor.

2022'de Benfica'dan bonservisinin yarısını 6 milyon euro'ya alan Beşiktaş, Zenit'in ödeyeceği rakamın yarısını da Portekiz ekibine verecek.

Bu nedenle siyah-beyazlılar, 20 milyon euro'nun altında bir bedele sıcak bakmıyor. Portekizli orta saha oyuncusuna Arabistan ve Avrupa kulüplerinden de ilgi devam ediyor.

ZENIT'TEN BONUSLARLA 4 MİLYON EURO

Rus ekibi Zenit'in Gedson'a 2028'e kadar sözleşme önerdiği belirtilirken, Portekizli oyuncunun bonuslarla birlikte senelik 4 milyon euro civarında bir maaş alacağı ifade edildi.

BAHTİYAR DA LİSTEDE

Zenit'in istediği bir diğer isim olan Bahtiyar Zaynutdinov ise geçen sezonun başında bir diğer Rus ekibi CSKA Moskova'dan transfer edilmişti.

4.5 milyon euro ödenen Bahtiyar'ın sözleşmesinde 'sonraki satıştan yüzde 15 pay' şeklinde bir madde bulunuyor. Siyah-beyazlılar, bu rakamların altına inmeyecek, beklenti ise 10 milyon euro. Kazak futbolcunun da kararı bu transferde etkili olacak.

Geçen sezon 45 maça çıkan Gedson, 3 gol atıp 6 da asist yaptı. Zaynutdinov ise ligde 27 maçta görev aldı.

Ersu Şaşma'dan bronz madalya Spor EURO 2024'te perde açılıyor! Almanya-İskoçya... Spor Boston şampiyonluğa 1 adım uzakta Spor Türkiye Dominik Cumhuriyeti voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor