Zaniolo'nun sözleşmesinde kritik madde! Bu ayrılık G.Saraylıları üzebilir

Galatasaray'a devre arasında Roma'dan transfer olan Nicolo Zaniolo'nun Premier Lig ekibi Aston Villa'ya imza atması an meselesi. Ancak İtalyan yıldızın sözleşmesinde kritik bir madde olduğu ortaya çıktı. 5 milyon euro'ya kiralanacak olan Zaniolo'nun kontratındaki 22.5 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonun devreye girmesi için bir şart var. İşte detaylar...

Abone ol

İngiliz ekibi Aston Villa ile anlaşmaya varan Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo, sağlık kontrolleri sonrasında resmi imzayı da atacak.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Olimpija karşılaşmasının ardından takım arkadaşları ile vedalaşan Zaniolo'nun kiralama bedeli ise 5 milyon euro olacak.

İtalyan futbolcunun merakla beklenen satın alma opsiyonu ise 22.5 milyon euro olarak belirlendi. Ancak Zaniolo'nun sözleşmesindeki bu opsiyonun zorunlu hale gelebilmesi için kritik bir madde mevcut.

24 yaşındaki hücum oyuncusu Premier Lig'de bu sezon 30 karşılaşmada forma giyerse sözleşmesi de otomatik olarak uzayacak ve toplamda 27.5 milyon euro (Kiralama+satın alma) kasaya girecek.

Bu anlaşmaya ek olarak hem Zaniolo hem de İngiliz ekibinin başarılarına göre 15 milyon euro'yu bulan bonuslar da anlaşmanın parçası.

Adana Demirspor, Beşiktaş, Fenerbahçe Konferans Ligi play off maç tarihleri Spor İlk 10'u sağlama alıyoruz! UEFA ülke sıralamasında son durum Spor UEFA güncel ülke puanı sıralaması: Türkiye kaçıncı sırada, basamak atladı mı? Spor Maribor-Fenerbahçe maçında olay çıktı! Spor