"Yönetim istifa" tezahüratlarının arasında galibiyet: Beşiktaş, İstanbulspor'u iki farkla yendi

Trendyol Süper Lig'in 8.haftasında Beşiktaş, sahasında İstanbulspor'u ağırladı. Kara Kartal, mücadeleyi 2-0 kazandı. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri Vincent Aboubakar ve Ghezzal kaydetti.

Abone ol

Trendyol Süper Lig'in 8.haftasında Beşiktaş, sahasında İstanbulspor'u ağırladı. 

Tugay Kaan Numanoğlu'nun yönettiği mücadeleyi, siyah-beyazlı ekip 2-0 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 6.dakikada Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ve 90'da Rachid Ghezzal kaydetti.

Siyah-beyazlı ekip, bu skorla birlikte puanını 16'ya çıkartırken, İstanbulspor 2 puanda kaldı.

Ev sahibi Beşiktaş, gelecek hafta derbide Galatasaray'a konuk olacak. İstanbulspor ise evinde Ankaragücü ile mücadele edecek.

PROTESTOLAR DAMGA VURDU

Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşma öncesinde başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu aleyhinde tezahüratlarda bulundu. Başkan Çebi, mücadeleyi stadyumdan takip etmedi.

Ardından tribünler İstanbulspor maçının ilk 5 dakikasını tezahürat yapmadan geçirdi. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte tribünler sessizliğe büründü.

Öte yandan karşılaşma öncesinde siyah-beyazlı futbolcular alkışlarla taraftarlara doğru yönelirken, tribünlerden ıslıklarla protesto edildi. Taraftarlar mücadele öncesinde ‘O forma kutsaldır, nasip olmaz herkese’ şeklinde bir süre tempo tuttu.

BURAK YILMAZ'IN İLK SINAVI

Öte yandan, bu karşılaşma bir ilke sahne oldu. Geçtiğimiz Haziran ayında aktif futbol kariyerini noktalayan Burak Yılmaz, Şenol Güneş'in ekibine dahil olarak teknik adamlık kariyerine başlamıştı.

38 yaşındaki Yılmaz, Şenol Güneş'in istifasının ardından geçici olarak Beşiktaş'ın hocalığını üstlendi. Yılmaz, ilk sınavından galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş'a sırt çevirdiler! 5 dakikalık protesto Spor Ozan Kabak kadrodan çıkarıldı! Yerine ise... Spor Iga Swiatek Çin Açık'ta kupaya uzandı Spor Karadeniz derbisinde gülen taraf Rize oldu Spor