Wolves - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta? Wolverhampton Wanderers Manchester City maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor?

Manchester City, İngiltere Premier Lig 7. haftasında Wolves takımının konuğu olacak. Wolverhampton Wanderers, ligde 4 puanla 16. sırada yer alıyor. Manchester City ise altıda altı yaptığı ligde 18 puanla lider durumda. Peki, Wolves - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

İngiltere Premier Ligi altıncı haftasında Wolves, lider Manchester City'i ağırlıyor. Avrupa'nın en çekişmeli liglerinden Premier Ligin takipçileri, Wolverhampton Wanderers Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte maç dair bilgiler...

WOLVES - MANCHESTER CITY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İngiltere Premier Ligi altıncı haftasında Wolves ile Manchester City maçı, 30 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Maçın başlama saati TSİ 17.00. Molineux Stadında oynanacak beIN Sports 3 Turkey, TOD, beIN CONNECT üzerinden izlenebilecek.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Wolves takımında Bellegarde kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek. Manchester City'de ise De Bruyne ve Stones sakatlıkları nedeniyle, Rodri ise kart cezalısı olmasından dolayı sahada yer alamayacak. Silva'nın ise durumu maç saatinde belli olacak.

2024 Olimpiyat Elemeleri'nde Filenin Efeleri ilk maçı kazandı! Spor Tottenham Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Trabzonspor Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Galatasaray Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor