Volkan Demirel'den Muslera için tarihi cevap! "Galatasaray'ın kalesini korurum"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullandı. Demirel, kalecilik yaptığı dönemde sık sık karşılaştırıldığı Muslera'nın jübile yapması durumunda Galatasaray'ın kalesini koruyabileceğini ifade etti.

Abone ol

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera ile ilgili gelen soruya tarihi bir cevap verdi.

Volkan Demirel basın toplantısı düzenlerken, bir muhabirden gelen, "Muslera 37 yaşına geldi, Galatasaray'da emekli olmayı hedefliyor. Jübile maçı için size de bir teklif gelse, Galatasaray'ın kalesini korumak ister misiniz?" şeklinde soruyu yanıtladı.

Genç teknik adam, "Galatasaray'ın kalesini korurum. Sorun yok, yeter ki Muslera jübilesini yapsın. Biz de gidelim oraya jübilesinde bulunalım. Bunlar güzel şeyler, biz futbolu bırakırken bize nasip olmadı. Benim böyle bir beklentim olmadı gerçi, aslolan Fenerbahçe formasını giymekti.

Muslera'ya Galatasaray'da futbolu bırakması çok yakışır. Hem Muslera'ya hem de Galatasaray'a yakışır. İnşallah gönlüne göre bir futbol kariyer bitişi olur" ifadelerini kullandı.

Oğulcan Çağlayan'ın yeni takımı belli oldu Spor Gökhan İnler resmen Beşiktaş'ta Spor Beşiktaş'a Aboubakar'dan kötü haber! Trabzon maçı öncesi... Spor Okan Buruk'tan sözleşme ve maaş sözleri Spor