Van Bronckhorst: "Takımımla gurur duyuyorum"

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu. Bronckhorst, "Çok çalışmakla başlıyor her şey ve gücümüze inanmakla başlıyor" dedi.

Abone ol
  • Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ı 5-0 yenerek Turkcell Süper Kupa'nın sahibi oldu. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, tarihi galibiyetin ardından açıklamalardan bulundu.
  • A Spor'a konuşan Hollandalı teknik adamın açıklamaları şöyle:

"TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM"

  • "Maçtan önce de iyi hissediyorum maçla alakalı olarak. Takımımla ve oynadıkları oyunla gurur duyuyorum. Bugün kazanan taraf biz olduk ve güzel hatıralar bıraktık Beşiktaş'ı tutan herkeste. Bu galibiyeti birkaç gün kutladıktan sonra salı gününden itbaren Samsunspor maçına hazırlanacağız"

"SAHADA HER ŞEYİMİZ VERDİK"

  • "Çok çalışmakla başlıyor her şey ve gücümüze inanmakla başlıyor. Tüm oyuncularımız çok çalıştı. İlk golü rakibin ayağının kayması sonucunda bulduk. İlk yarıda iki takım da elinden geleni yaptı. Biz her şeyimizi verdik sahada."

"ÇOK ÖZEL BİR GÜN"

  • "Çok özel bir gün olacak benim kariyerimde. Oyuncularıma 'Bir sonraki finali ne zaman oynayacağınızı bilemezsiniz' dedim. 5-0'lık sonuç da her zaman olmaz tabii ki. İlk resmi maçımda 5-0'lık galibiyetle ayrılıyorum, bundan daha fazla gurur duyamazdım. Keyfini çıkartacağız."
Icardi madalya almaya çıkmadı Spor Okan Buruk, büyük hezimet sonrası konuştu Spor Bir sezonda iki kupa Spor Buse Naz Çakıroğlu madalyayı garantiledi Spor