VakıfBank - Eczacıbaşı maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vakıfbank ile Ezcacıbaşı, Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya geliyor. 62. sezonun şampiyonu belli olacak finalde iki Türk takımı kozlarını paylaşacak. Voleybolseverlerin merakla beklediği Vakıfbank Eczacıbaşı şifresiz kanalda mı yayınlanacak merak ediliyor. Peki, VakıfBank-Eczacıbaşı maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Abone ol

Kadınlar voleybolunda Avrupa'nın en büyüğü bu akşam belli olacak. İtalya'da oynanacak CEV Şampiyonlar Ligi finalinde Vakıfbank ile Eczacıbaşı karşı karşıya gelecek. Türkiye'ye uluslararası birçok kupa kazandıran Vakıfbank ile Eczacıbaşı, yeni bir kupa için kozlarını paylaşacak. Peki, Vakıfbank Eczacıbaşı maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maça dair detaylar...

VAKIFBANK ECZACIBAŞI MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İtalya’nın Torino kentinde oynanacak Vakıfbank Eczacıbaşı maçı saat 18.30’da başlayacak. CEV Şampiyonlar Ligi tarihindeki ilk ‘Türk Finali’ Tivibu Spor ve Red Bull TV’den şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

CEV ŞAMPİYONLAR LİGİNE TÜRK TAKIM DAMGASI

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türk takımları, son 11 sezonun 7'sinde şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda final oynayan ilk Türk takımı, 1980 yılında Eczacıbaşı oldu. Sonrasında 1998 ve 1999'da VakıfBank, 2010'da da Fenerbahçe final oynama başarısı gösterse de kupa Türkiye'ye gelmedi.

Bu kulvardaki ilk şampiyonluğu 2011'de VakıfBank ile elde eden Türkiye, ardından 6 kez daha mutlu sona ulaştı. Bu süreçte VakıfBank toplam 5, Fenerbahçe ve Eczacıbaşı ise birer şampiyonluk kazandı.

Galatasaray Ali Sami Yen'in doğum gününü kutladı Spor Batshuayi Fenerbahçe'de kalacak mı? Spor Galatasaray Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Euroleague'de finalin adı belli oldu Spor