Feyenoord Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Feyenoord ile Lazio, Şampiyonlar Ligi E grubu 3. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Grupta Feyenoord 4 puanla 2. sırada iken Lazio 3 puanla 3. sırada yer alıyor. Peki, Feyenoord Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubunda 3. hafta maçında Feyenoord, Lazio'u konuk ediyor. Grupta bir puan farkla yer alan iki takımın mücadelesi merak ediliyor. Peki, Feyenoord Lazio maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi yayınlanacak?

FEYENOORD LAZIO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubunda Feyenoord ile Lazio maçı, bu akşam (25 Ekim Çarşamba) oynanacak. Feyenoord Stadium oynanacak karşılaşmanın başlama saati TSİ 19.45. Alman hakem Tobias Stieler tarafından yönetilecek Feyenoord Lazio maçı TV 8,5 kanalından şifresiz yayınlanacak.

İKİ TAKIMIN 5. RANDEVUSU

Feyenoord ile Lazio, bu akşam 5. kez karşılaşacak. Önceki 4 karşılaşmadan ikisini Feyenoord kazanırken Lazio bir kez galip gelmiş, bir maç da berabere bitmiş.

Barcelona Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi? Spor Çebi yeniden aday olacak mı? "Yüzde 51 ihtimalle..." Spor G.Saray-B.Münih maçı, Beşiktaş seçime gidiyor Spor "Bayern Münih'e Kayserispor muamelesi yaptı" Spor