Barcelona Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz mi?

Barcelona ile Shakhtar Donetsk, Şampiyonlar Ligi H grubu 3. hafta maçında karşı karşıya geliyor. Grupta Barcelona 6 puanla lider iken Shakhtar Donetsk 3 puanla 3. sırada yer alıyor. Peki, Barcelona Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubunda 3. hafta maçında Barcelona, Shakhtar Donetsk'i konuk ediyor. Barcelona, grupta liderliğini sürdürmek ve galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Futbolseverler, Barcelona Shakhtar Donetsk maçı nasıl, nereden izlenir merak ediyor. Peki, Barcelona Shakhtar Donetsk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BARCELONA SHAKHTAR DONETSK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Şampiyonlar Ligi H grubunda Barcelona ile Shakhtar Donetsk maçı, bu akşam (25 Ekim Çarşamba) oynanacak. Lluís Companys Olimpiyat Stadyumunda oynanacak karşılaşmanın başlama saati TSİ 19.45. Slovak hakem Ivan Kružliak tarafından yönetilecek Barcelona Shakhtar Donetsk maçı Exxen'den yayınlanacak.

BARCELONA SHAKHTAR DONETSK MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Şampiyonlar Liginde Barcelona Shakhtar Donetsk maçını, Exxen'in 14 günlük ücretsiz deneme üyeliği ile şifresiz seyretmeniz mümkün. Üyelik sırasında kredi/banka kartı bilgileri girmeniz gerekiyor fakat üyelik ücreti deneme süresince çekilmiyor.

İKİ TAKIMIN 9. RANDEVUSU

Barcelona ile Shakhtar Donetsk, bu akşam 9. kez karşılaşacak. Önceki sekiz karşılaşmadan beşini Barcelona kazanırken iki kez de Shakhtar Donetsk galip gelmiş.

Çebi yeniden aday olacak mı? "Yüzde 51 ihtimalle..." Spor G.Saray-B.Münih maçı, Beşiktaş seçime gidiyor Spor "Bayern Münih'e Kayserispor muamelesi yaptı" Spor G.Saray Bayern'e 20 yıl sonra ilki yaşattı Spor