UEFA Avrupa Ligi son 32 kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak? Galatasaray'ın muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi son 32 ya da play-off kura çekimi tarihi merak ediliyor. Şampiyonlar Liginde son hafta maçları sonucunda Galatasaray, yoluna Avrupa Liginde devam edecek. Bu yüzden Galatasaray'ın muhtemel rakipleri merak konusu oldu. Peki, UEFA Avrupa Ligi son 32 kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Abone ol

Galatasaray'da gözler Avrupa Ligine çevrildi. Son maçında Kopenhag'a deplasmanda 1-0 yenilen Galatasaray, grubu üçüncü bitirdi ve Avrupa Liginde play-off turunda başlayacak. Son 32 turu olan play off turu kura çekimi öncesinde Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu. Peki, UEFA Avrupa Ligi son 32 kura çekimi ne zaman, saat kaçta yapılacak?

UEFA AVRUPA LİGİ SON 32 KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

UEFA Avrupa Liginde gruplarını ikinci sırada bitirenler, Kupa 1'de (Şampiyonlar Ligi) üçüncü olan 8 takımla son 16'ya kalma mücadelesi verecek. Play of (Son 32) kura çekimi, 18 Aralık Pazartesi günü TSİ 15.00'te yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi play off turu maçları 15 Şubat 2024 ve 22 Şubat 2024'te oynanacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ

West Ham, Freiburg, Marsilya, Brighton, R.Betis, Rangers, Sparta Prag, S.Lisbon, Toulouse, U.S Gilloise, Rennes, Villarreal, Slavia Prag, Roma, Karabağ, Molde.

Doncic varsa sorun yok! Lakers'ı devirdi Spor Kartal Avrupa'da 242. sınavda Spor Halil Umut Meler taburcu oldu Spor Galatasaray için flaş yorum! "23 yıl sonra devam filmi..." Spor