Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Canlı maç yayını ve muhtemel ilk 11'ler

Beşiktaş Trabzonspor maçı ile Ziraat Türkiye Kupası sahibini bulacak. Bu akşam Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile Trabzonspor, kupa için kozlarını paylaşacak. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, maçın canlı yayın bağlantısı...

Abone ol

Ziraat Türkiye Kupası finalinde bu akşam Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Ziraat Türkiye Kupası finalinde hakem Ali Şansalan düdük çalacak. Beşiktaş 11. kez, Trabzonspor 10. kez kupayı kazanmak istiyor. Beşiktaş, Avrupa'ya gidebilmek için mutlak kazanmanın peşinde. Peki, Beşiktaş Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçın muhtemel ilk 11'leri, canlı yayın bağlantısı...

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

62. Türkiye Kupası, Beşiktaş ile Trabzonspor arasında bu akşam İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılacak final maçıyla sahibini bulacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Beşiktaş Trabzonspor maçı ATV ekranlarından canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ 10 KEZ, TRABZONSPOR 9 KEZ KAZANDI!

Beşiktaş daha önce 16 kez final oynadığı kupada 10 kez şampiyonluk yaşadı.

Trabzonspor, daha önce 15 kez final oynadığı Türkiye Kupası'nda 9 kez şampiyon oldu.

Beşiktaş ile Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde 5. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım daha önce 1974-1975, 1976-1977, 1983-1984 ve 1989-1990'da kupa finalinde karşılaştı. Bu finallerden Beşiktaş 2 kez, Trabzonspor 3 kez kupayı kazandı.

KUPA GOLCÜSÜ FOUNTAS

Trabzonspor'un kupada en golcü oyuncusu, Yunan futbolcu Taxiarchis Fountas oldu.

Ligde 28 karşılaşmada 2 kez fileleri havalandıran Fountas, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 5 maçta attığı 4 golle takımının en skorer ismi olmayı başardı.

BEŞİKTAŞ AVRUPA KUPALARI İÇİN KAZANMAK ZORUNDA

Beşiktaş'ın gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmesinin yolu da kupadan geçiyor.

Lig sıralamasında 5. durumda bulunan ve son hafta karşılaşacağı Kasımpaşa ile Avrupa vizesi almak için yarışan siyah-beyazlı ekip, kupayı kazanması halinde gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi play-off turuna katılacak.

Beşiktaş kupayı kaybetmesi durumunda ise Kasımpaşa deplasmanında yenilmemeye çalışacak. Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa'yı yenerse RAMS Başakşehir-Yukatel Adana Demirspor maçının sonucuna göre Avrupa kupalarına katılım durumu belli olacak.

Kara Kartallar, Kasımpaşa ile berabere kalması halinde UEFA Konferans Ligi ön eleme turlarına katılacak.

MUHTEMEL 11'LER

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde iki takımın muhtemel 11'i şu şekilde:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Necip, Colley, Masuaku, Rashica, Salih, Gedson Fernandes, Muçi, Muleka, Semih Kılıçsoy.

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, Umut Güneş, Bardhi, Visca, Trezeguet, Onuachu.

Kupa 2'de Atalanta şampiyon Spor 'Şampiyon olacağımıza inanıyoruz' Spor İtalyan devine şok Spor Türkiye Kupası finali öncesi açıklamalar Spor