Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu Tanıtıldı

İstanbul'da gerçekleştirilen toplantıda 3 Kasım'da koşulacak maraton hakkında bilgiler paylaşıldı.

Abone ol

3 Kasım'da koşulacak olan Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu'nun tanıtım toplantısı Hilton İstanbul Bosphorus'ta yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar ve Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur toplantıya katılarak maraton hakkında bilgi verdiler.

İmamoğlu: "İstanbul Sporun Merkezi Olma Yolunda"

Toplantıda konuşan İmamoğlu, Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu'nun, Avrupa'nın 6. dünyanın 30 Gold Label yarışı olduğunu vurguladı. "İstanbul'un tarihi ve kültürel birikimi spor alanında da kendini göstermelidir. Maraton gibi organizasyonlarla İstanbul'un bir spor kenti olmasını hedefliyoruz." dedi.

Lüle: "100. Yılımızda Bu Organizasyonda Yer Almaktan Gurur Duyuyoruz"

Sezgin Lüle, maratonun bu yıl ikinci kez Türkiye İş Bankası adıyla gerçekleştirileceğini belirterek, "Bu yıl bankamızın 100. yıl dönümü. Bu organizasyona ismimizi vermekten mutluluk duyuyoruz. Ayrıca 1780 İş Bankası çalışanı da maratona katılacak." şeklinde konuştu.

Çintimar: "İstanbul, Dünyanın En Önemli Maratonlarına Ev Sahipliği Yapıyor"

Fatih Çintimar, İstanbul Maratonu’nun Türkiye'nin en büyük organizasyonlarından biri olduğunu ifade ederken, "Bu yıl güzel bir katılım bekliyoruz. 10 bin çocuk ve 40 bin genel katılımcı hedefliyoruz." dedi.

Onur: "Katılım Sayımızı Artırdık"

Maratona katılacak yabancı sayısını %50 artırdıklarını belirten Renay Onur, "Toplamda 40 binin üzerinde katılım bekliyoruz ve halk koşusunun kayıtları haftaya açılacak." dedi. Maratonun başlangıç noktası ise 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak belirlendi.

3 Kasım'da koşulacak Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu'nun tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Hilton İstanbul Bosphorus'ta düzenlenen toplantıya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu (ortada), Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar (solda) ve Spor İstanbul Genel Müdürü Renay Onur (sağda) katıldı.

Bir devir bitti! Spor Milli Takım'ın konuğu Karadağ Spor Fenerbahçe'de veda Spor Süper Lig'de en çok gören takım Spor