Türkiye Galler maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası elemelerinde Galler ile karşılaşacak. D grubunda 3 maç sonunda 6 puanla lider olan Türkiye A Milli takımı, Galler maçından galip çıkarak liderliği sürdürmek istiyor. Peki, Türkiye Galler maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Türkiye A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Galler'i konuk edecek. Samsun'da oynanacak maç öncesinde Türkiye, 6 puanla grupta ilk sırada yer alıyor. Türkiye ile Galler, 8. kez karşılaşacak. Maçın başlamasına saatler kaldı. Peki, Türkiye Galler maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Galler muhtemel ilk on birleri...

TÜRKİYE GALLER MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda yapılacak maç, saat 21.45'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den naklen yayımlanacak.

Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Fabio Maresca yönetecek. Mücadelenin yardımcı hakemliklerini Daniele Bindoni ve Alberto Tegoni, dördüncü hakemliğini ise Luca Massimi üstlenecek.

TÜRKİYE - GALLER 8. KEZ KARŞI KARŞIYA

Türkiye, bugünkü rakibi Galler ile tarihinde 8. kez karşılaşacak. Milliler, tamamı resmi olan bu maçlarda 2 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 de beraberlik yaşadı.

Ay-yıldızlılar, Galler'le son olarak 16 Haziran 2021 tarihinde karşılaştı. 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu'nda Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanan karşılaşmayı Galler 2-0 kazanmıştı.

KUNTZ'DAN İLK 11 AÇIKLAMASI

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz: Yeni 19 Mayıs Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Galler'in forvet oyuncusunu kaybettiğini bu yüzden fiziksel olarak zayıfladığını hatırlattı.
Galler'in uzun hava toplarıyla gol bulduğunu hatırlatan Kuntz, "Biz de bunun farkına vardık. Antrenmanda buna çalıştık. Letonya maçında yapamadığımızı Galler karşısında yapmak istiyoruz. Rakibimizi yeterince analiz ettik. Arda'nın Letonya maçındaki performansı bizi memnun etti. Önümüzdeki rakip farklı olduğu için taktiksel olarak sahaya farklı bir anlayışı yansıtabiliriz." diye konuştu.

TÜRKİYE - GALLER MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Türkiye: Mert, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Arda, Kerem, Cengiz, Umut

Galler: Ward, Roberts, Mepham, Rodon, Williams, Ampadu, Ramsey, Brooks, Wilsoni James, Johnson

Kanada'da kazandı efsaneyi yakaladı Spor A Milli Takım'ın rakibi Galler! Liderliği korumak için sahadayız Spor UEFA Uluslar Ligi tarihinin üçüncü şampiyonu İspanya oldu! Spor Beşiktaş kabul ederse Gedson rekor kıracak Spor