Türkiye Ermenistan maçı - Japonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Ermenistan ile Avrupa Şampiyonası Elemelerinde karşılaşacak. Ve sonrasında Japonya ile özel bir maç yapacak. Bu iki maçın aday kadrosu açıklandı. Peki, Türkiye Ermenistan maçı ile Japonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

A Milli Futbol Takımı, UEFA 2024 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Ermenistan ile yapacağı grup karşılaşması ve Japonya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına yarın başladı. TFF, iki maçında aday kadrosunu açıkladı. Türkiye Ermenistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. Peki, Japonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE ERMENİSTAN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye-Ermenistan maçı, Eskişehir Yeni Stadyumda oynanacak. 8 Eylül Cuma günü 21.45'te başlayacak karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

JAPONYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Japonya ile Belçika'nın Genk kentinde özel maç oynayacak. 12 Eylül Salı günü oynanacak Japonya - Türkiye maçı TSİ 15.20'de başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

ERMENİSTAN VE JAPONYA MİLLİ MAÇ ADAY KADROSU

A Milli Futbol Takımı'nın Ermenistan ve Japonya maçları aday kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Onur Bulut (Beşiktaş), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Merih Demiral (Al Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Kazımcan Karataş (Galatasaray), Mert Müldür (Fenerbahçe)

Orta saha-forvet: Cengiz Ünder (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Yukatel Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Salih Uçan (Beşiktaş), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Rennes), Umut Nayir (Fenerbahçe)

Şampiyon Sultanlara coşkulu karşılama Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan Filenin Sultanları'nı telefonla arayarak tebrik etti Gündem Skandal sözler mahkemelik oluyor Magazin Galatasaray'dan orta sahaya takviye Spor