Tugay Kerimoğlu'ndan Muslera iddiası: Bazı özel sağlık problemleri var

Galatasaray'ın eski futbolcularından Tugay Kerimoğlu, RFS maçı öncesi Fernando Muslera ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Abone ol
  • Futbol yorumcusu Tugay Kerimoğlu, RFS-Galatasaray maçı öncesi TRT Spor'da açıklamalar yaptı. Kerimoğlu, Fernando Muslera için dikkat çeken ifadeler kullandı.

"AİLEVİ PROBLEMLERİ VAR"

  • Muslera'nın ailevi problemlerinin olduğunu aktaran Tugay Kerimoğlu, "Muslera, Galatasaray'dan gittikten sonra tercihini hangi ülkeden yana kullanacak? Çünkü şu var; ailevi problemleri olduğu için her şey olabilir" dedi.
  • Muslera'nın ayrılık ihtimaline dair konuşan Kerimoğlu, "Giderse hiçbir şey diyemem çünkü ailesinin birinci sırada olduğunu çok iyi biliyorum. Ailesinin yaşadığı bazı özel sağlık problemleri de var. Açık ve net konuşuyorum kimse de bir şey diyemez" sözlerini sarf etti.

"SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ"

  • Muslera'nın ayrılmak istemesi halinde karara saygı duyulması gerektiğini vurgulayan Tugay Kerimoğlu, "Sezon sonu geldiğinde ne olur kimse bilemez. Gitmek isterse de karara da saygı duymak zorundasınız. Önemli olan şey Galatasaray'daki kaleci kalitesi. Muslera'dan sonra nereye gider o da soru işareti" diyerek sözlerini noktaladı.
Azerbaycan'la yeni anlaşma geliyor Spor Fenerbahçe-Twente maçı öncesi tansiyon yükseldi Spor Beşiktaş'tan deplasman yasağı başvurusu Spor Trabzonspor efsanesine milli görev! Spor