Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak. Filenin Sultanları, namağlup geldiği çeyrek final maçını da kazanarak son dört arasına girmek istiyor. Peki, Türkiye Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Filenin Sultanları bu akşam Polonya ile Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında karşılaşacak. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız şampiyonada altıda altı yaparak çeyrek finale yükseldi. Yarı final için sahaya çıkacak Filenin Sultanları maçı hangi kanaldan yayınlanacak, saat kaçta başlayacak merak ediliyor. İşte Türkiye Polonya voleybol maçı başlama saati, canlı yayın kanal linki...

TÜRKİYE POLONYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Filenin Sultanları, 30 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00’de Polonya ile yarı final mücadelesi verecek. Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Palais 12’de oynanacak mücadele TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

TRT SPOR CANLI YAYINI: TÜRKİYE POLONYA MAÇI İZLE

YARI FİNALDE RAKİBİMİZ BELLİ OLDU!

Bu akşam oynanacak Türkiye Polonya voleybol maçında turu geçen takım İtalya ile yarı finalde karşılaşacak. İtalya, dün oynanan maçta Fransa'yı 3-0 ile geçti. Yarı final maçı 1 Eylül'de oynanacak.

AVRUPA ŞAMPİYONASINDA ÇEYREK FİNAL PROGRAMI

Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda diğer çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

29 Ağustos 2023
Hollanda 3-0 Bulgaristan
İtalya 3-0 Fransa

30 Ağustos 2023
21.00 Sırbistan-Çekya (TRT Spor Yıldız)

"Üç Büyükler"den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı Spor Fenerbahçe gruplara kalmak için sahada Spor Beşiktaş Avrupa'da 236. kez sahnede Spor Fenerbahçe'nin yeni transferi Alfredo Morelos kimdir, kaç yaşında? Spor