Türkiye Japonya voleybol maçı canlı izle: Türkiye Japonya maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin Sultanları, Japonya ile liderlik için karşı karşıya geliyor. 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B grubunun iki namağlup ekibi Türkiye ile Japonya bugün karşılaşacak. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, olimpiyat vizesi almayı garantilemek için Japonya'yı da yenmek istiyor. Peki, Türkiye Japonya maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Türkiye Japonya voleybol maçı heyecanla bekleniyor. Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri B grubunda beşte beş yaptı. Bugün oynanacak Türkiye Japonya maçı ile olimpiyat vizesi almaya çalışacak. Japonya, grupta tüm maçlarını set vermeden kazandı. Peki, Türkiye Japonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Filenin Sultanları maçı canlı yayın bağlantısı...

TÜRKİYE JAPONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu 6. maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Japonya ile karşılaşacak. Japonya'nın başkenti Tokyo'daki Yoyogi Spor Salonu'nda oynanacak maç, TSİ 13.30'da başlayacak ve TRT Spor kanalından canlı yayımlanacak.

TÜRKİYE JAPONYA MAÇI CANLI YAYIN - TRT SPOR CANLI İZLE 

FİLENİN SULTANLARI MAÇ TAKVİMİ

Elemelerde gruplarında "ilk 2" sırada yer alan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları'na kota kazanacak. Altıncı maç öncesinde B Grubu'nda milli takım, ev sahibi Japonya ile birlikte 15'er puanla lider pozisyonunda bulunuyor.

16 Eylül: Türkiye 3-0 Porto Riko

17 Eylül: Türkiye 3-0 Bulgaristan

19 Eylül: Türkiye 3-1 Peru

20 Eylül: Türkiye 3-1 Arjantin

22 Eylül: Türkiye 3-0 Brezilya

23 Eylül:13.30 Türkiye-Japonya

24 Eylül:10.00 Türkiye-Belçika

Rıza Kayaalp ikinci oldu Spor Yılın en iyi golüne aday isimler belli oldu Spor 2 Kupa 1 Şampiyon! Sultanlar İstanbul Boğazı'nda Spor Tete'den Kopenhag kalecisi Grabara'ya sert cevap Spor