Trezeguet'ye tükürdüğü iddia edilmişti! Samet Akaydın'dan flaş sözler: İslam üzerinden...

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u 3-0 yenen Fenerbahçe ilk finalist oldu. Galibiyetin ardından konuşan sarı-lacivertli takımın deneyimli savunma oyuncusu Samet Akaydın, Trezeguet'ye tükürdüğüne dair yapılan yorumlara ateş püskürdü.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u 3-0 mağlup edip adını finale yazdırdığı maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Samet Akaydin, Trezeguet'yle arasında yaşanan tükürme olayına değindi.



Galatasaray'ın puan kaybetmesini beklediklerini ifade eden Samet, "Hedefimiz finale kalmak değil kupayı almak. İnşallah başaracağız. Kupayı alıp taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. İnanıyoruz kazanacağımıza. Üst üste ikinci galibiyetimizi aldık ve iyi oldu.

Lig sonuna kadar tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Lig elimizde değil, Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekliyoruz. Galatasaray puan kaybederse oraya çok ateşli bir şekilde gideriz. İnşallah sonu iyi olur." dedi.

"TRABZONLUYUM DİYE HERKESE İYİ DAVRANDIM"
Trezeguet'ye tükürdüğüne dair iddialara cevap veren deneyimli savunma oyuncusu, "Hafta içi yaşanan konu hakkında çok doluyum. Hayal bile edemeyeceğiniz bir konuda bana vurmaya çalıştılar. Bütün haftam zehir oldu. İslam üzerinden, din üzerinden bana vurmaya çalıştılar. Bu yakışmıyor.

Maçın sonunda da Trezeguet'e gittim, sarıldım. Maç içinde Trabzonluyum diye herkese iyi davrandım. Hemşehrilerim bana iyi davransın diye itiraz bile etmedim. Böyle şeyler düşünenleri Allah'a havale ediyorum." şeklinde konuştu.

İtalya Kupası'nda şampiyon Inter Spor "Kupada maçlar sahada kazanılıyor, ligde de böyle olmalı" Spor Ankaragücü-Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Fenerbahçe Türkiye Kupası’nda ilk finalist oldu Spor