Trabzonsporlu oyunculardan Konyaspor maçı öncesi protesto

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor'da bordo-mavili oyunculardan protesto geldi. Mücadelenin başlama düdüğüyle birlikte Trabzonsporlu futbolcular, ilk dakika hareketsiz kaldı.

Abone ol
  • Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçının Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) kararları açıklandı.
  • Trabzonspor'a 6 maç seyircisiz oynama ve 3 milyon 112 bin TL para cezası verilirken, Fenerbahçeli futbolcular Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat da 1 maç men cezası aldı.
  • Yaşanan bu gelişme üzerine Süper Lig'in 31. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor'da bordo-mavili oyunculardan protesto geldi. Trabzonsporlu futbolcular, Konyaspor maçının başlamasının ardından ilk dakika hareketsiz kaldı.
  • Bordo-mavili oyuncular, maçın ilk 30 saniyesinde orta sahada omuz omuza geldi. Konyasporlu oyuncular bu dakikada kendi arasında pas yaptı.
  • Trabzonspor, takımın bu protestosu sonrası bir paylaşımda bulundu. Yapılan açıklamada, şöyle denildi:
    Adaletsizliğinize karşı dik duruşumuz sonsuza kadar devam edecek.
Fenerbahçe'den protesto! 'Adil rekabet' Spor Fenerbahçe'den Süper Kupa kararı Spor Getafe'ye ırkçılık cezası Spor Ali Koç'a flaş sözler! "Ligden çekmeyeceksen bizi neden çağırdın? Spor