Trabzonspor'da teknik direktörlüğe 2 aday var! Sergen Yalçın göreve hazır

Trabzonspor'da deneyimli teknik adam Abullah Avcı'nın görevi bırakmasının ardından yardımcı antrenör Orhan Ak'la yola devam edilmişti. Kupa yenilgisi sonrası Ak da görevinden istifa etti. Teknik direktör arayışlarına başlayan Karadeniz ekibinin listesinde 2 isim var.

Abone ol

Trabzonspor'da, Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü yenilgisinin ardından istifa eden Orhan Ak'ın yerine teknik direktör arayışı devam ediyor.



Sabah'ın haberine göre, Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan ve ekibi teknik direktör arayışına yoğunlaştı.

Takımın bir an önce toparlanması için Sergen Yalçın ve İlhan Palut isminin ön plana çıktığı belirtildi. Bu iki isim içinden ise Sergen Yalçın'ın bir adım önde olduğu aktarıldı.


KASIMPAŞA MAÇINDA DERELİOĞLU KULÜBEDE
Sergen Yalçın ile yapılacak görüşmelerin uzama ihtimaline karşın, Trabzonspor'un hafta sonunda Süper Lig'de Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacağı maçta takımın başında İhsan Gündüz Derelioğlu'nun bulunacağı kaydedildi.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR
Sergen Yalçın tarafından bordo-mavililerle henüz bir temas kurulmadığı aktarılırken, 50 yaşındaki teknik adamın Trabzonspor'un başına geçmeye sıcak baktığı ifade edildi.

Son şampiyon finale çıktı Spor ManU ve Newcastle erteleme maçlarını kazandı Spor Benzema böyle istedi! El Clasico'da hat-trick... Spor İtalya'da 3 kulübe mali operasyon Spor