Trabzonspor yeni transferini getirdi! Nicolas Pepe Türkiye'de

Trabzonspor'un yeni yıldızı Nicolas Pepe, Türkiye'ye geldi. Fildişi sahilli oyuncu açıklamasında, "Başka takımlardan birçok teklifler aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim." ifadelerini kullandı.

Abone ol

Trabzonspor'un Arsenal'den transfer ettiği Nicolas Pepe, gece geç saatlerde Atatürk Havalimanı'na indi. 28 yaşındaki oyuncuyu havalimanında, bordo mavili yöneticiler karşıladı. Pepe açıklamasında, "Bu kulübe katıldığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Pepe'nin Trabzon'a giderek sağlık kontrolünden geçme ardından da imza atması bekleniyor.

"HAYDİ TRABZON YAKINDA GÖRÜŞÜRÜZ"

Kulübün sosyal medya hesabına bordo-mavili formayla açıklamalarda bulunan Nicolas Pepe, şunları kaydetti:

"Başka takımlardan birçok teklifler aldım ancak bu sezon şampiyonluk yaşamak için büyük bir Türk kulübüne gelmek istedim. Bu sezon sizinle birlikte birçok başarı kazanmak istiyorum. Sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tekrar şampiyon olmak istiyorum. Haydi Trabzon, yakında görüşürüz. Bize her yer Trabzon."

Türkiye Ermenistan milli maçı saat kaçta, hangi kanalda? Spor Trabzonspor ile anlaşan Nicolas Pepe'nin futbol kariyeri Spor Messi'nin frikik golü, Arjantin'e kazandırdı Spor İşte Galatasaray'ın transfere harcadığı para! Tam 150 milyon euro Spor