Trabzonspor Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Ruzomberok maçı şifresiz kanalda mı?

Trabzonspor ile Ruzemberok, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş maçında bu akşam karşı karşıya geliyor. İlk maçı 2-0 kazanan Trabzonspor, sahaya avantajlı çıkacak. Peki, Trabzonspor Ruzombero maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında Slovakya'nın Ruzomberok takımını konuk edecek. Karşılaşmayı, Sırbistan'dan Nenad Minakovic yönetecek.

TRABZONSPOR-RUZOMBEROK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Ruzemberok, bu akşam Papara Park'ta karşılaşacak. Saat 20:30'da başlayacak Trabzonspor-Ruzomberok maçı A Spor'dan canlı yayınlanacak.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE 95. MAÇ

Trabzonspor, Ruzomberok ile oynayacağı müsabakayla, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenen Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 95. maçına çıkacak.

Bu kulvarda ilk olarak 1982-1983 sezonunda Almanya'nın Kaiserslautern takımı ile eşleşen bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 94 maçta 37 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 22 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 35 maçta ise rakiplerine boyun eğdi.

Rakip fileleri 129 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 128 gol gördü.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Ozan, Mendy, Denswil, Eren, Umut Güneş, Lundstram, Visca, Bardhi, Trezeguet, Enis

Ruzomberok: Frühwald, Gabriel, Maly, Mojzis, Gomola, Luteran, Lavrincik, Tucny, Hladik, Chrien, Gerec

Bugün Türk sporcular hangi dallarda, saat kaçta yarışacak? Spor Filenin Sultanları olimpiyatta ikinci maçına çıkıyor Spor Trabzonspor, Okay Yokuşlu'yu duyurdu Spor Süper Lig'in logosu ve kupası yenilendi Spor