Trabzonspor Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Ruzomberok ile karşılaşacak. Deplasmanda 2-0 kazanan Trabzonspor, tur için avantajlı. Peki, Trabzonspor Ruzomberok maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

UEFA Avrupa Liginde ülkemizi temsil eden Trabzonspor, Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile rövanş maçına çıkacak. Deplasmanda oynanan ilk maçı Trabzonspor 2-0 kazanmıştı. Trabzonspor'un maçı ne zaman, bugün mü merak ediliyor. Peki, Trabzonspor Ruzomberok maçı hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak?

TRABZONSPOR RUZEMBEROK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Ruzomberok, yarın (1 Ağustos Perşembe) karşılaşacak. Papara Park'ta saat 20.30'da başlayacak müsabakayı, Sırbistan'dan Nenad Minakovic yönetecek. Minakovic'in yardımcılıklarını Nikola Borovic ve Bosko Bozovic yapacak. Maç A Spor'dan canlı şifresiz yayınlanacak.

MUHTEMEL RAKİP

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Slovakya temsilcisi Ruzomberok'u elemesi halinde, 3. eleme turunda Wisla Krakow (Polonya)-Rapid Wien (Avusturya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

Organizasyonda 3. eleme turu ilk maçları, 8 Ağustos, rövanşlar ise 15 Ağustos tarihinde oynanacak.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE 95. MAÇ

Trabzonspor, Ruzomberok ile oynayacağı maçla UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenen Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 94. maçına çıkacak.

UEFA Kupası'nda ilk olarak 1982-1983 sezonunda Almanya'nın Kaiserslautern takımı ile eşleşen bordo-mavililer, bugüne dek oynadığı 94 maçta 37 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 22 maçta berabere kalan Karadeniz ekibi, 35 maçta ise sahadan mağlup ayrıldı.

Bu maçlarda rakip fileleri 129 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde 128 gol gördü.

Fred Lille maçında oynayacak mı? Spor Olimpiyatta bugün Türk sporcular hangi dallarda, saat kaçta yarışacak? Spor Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde Lugano'yu eledi! Spor Mete Gazoz son 16 tura yükseldi Spor