Trabzonspor Basel maçı şifresiz mi olacak?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Basel'i konuk edecek. Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Trabzonspor, Basel maçına daha farklı hazırlanıyor. Diğer yandan Acun Ilıcalı, Trabzonspor Basel maçı saati ve şifresiz olup olmayacağı hakkında açıklama yaptı. Peki, Trabzonspor Basel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Abone ol

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Basel ile karşılaşacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Trabzonspor, Kahramanmaraş depremi sonrasında Basel galibiyetine odaklandı. Bu maçtan kazanacak gelirin tümü AFAD'a bağışlanacak. Acun Ilıcalı, maçın yayınına dair bilgi verdi. Peki, Trabzonspor Basel maçı şifresiz mi olacak? Trabzonspor Basel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TRABZONSPOR BASEL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor Basel maçı, 16 Şubat Perşembe 20.45'te oynanacak.

TRABZONSPOR BASEL MAÇI ŞİFRESİZ Mİ OLACAK?

Acun Ilıcalı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Trabzonspor - Basel maçını 16 Şubat Perşembe günü TV8'den yayınlayacağız. Reklam gelirleri depremzede vatandaşlarımız için kullanılacaktır." dedi.

MAÇIN GELİRİ AFAD'A BAĞIŞLANACAK!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "16 Şubat Perşembe günü saat 20.45'te UEFA Konferans Ligi takvimi dahilinde oynamak zorunda olduğumuz bir maçımız var. Bu maçta Trabzonspor'un, Trabzonluların hassasiyetlerini gösterebileceği ve bu yardımların devamlılığını, sürekliliğini temin edecek bir faaliyet içerisinde bulunmasından kaynaklanan düşüncemizle birlikte bu maçımızın tüm gelirini AFAD'a bağışlamak ve yaraları maddi anlamda bir ölçü de olsun sarabilmek için bir karar almış bulunuyoruz." dedi.

Emre Çolak 31 yaşında futbolu bıraktı Spor Super Bowl'da şampiyon Kansas City Spor Trabzon-Basel maçı şifresiz! Gelirler depremzedelere... Spor Devler Ligi PSG-Bayern maçıyla dönüyor Spor