Sezonun ilk maçı: Trabzonspor Antalyaspor maçı saat kaçta?

Trabzonspor Antalyaspor maçı ile 2023-2024 Süper Lig sezonu açılıyor. Futbolseverler, sezonun ilk maçını heyecanla beklerken Trabzonspor Antalyaspor maç saati, canlı yayın kanalı, maç kadroları araştırılıyor. Peki, Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Futbolda Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu, Trabzonspor Antalyaspor maçı ile başlayacak. Bordo mavililer, seyircisi önünde saha avantajını kullanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Yeni ismiyle Papara Park'ta oynanacak karşılaşmanın canlı yayın bilgileri, muhtemel ilk 11'ler haberimizde.

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor ile Antalyaspor, Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu açılış maçında karşılaşacak. 11 Ağustos Cuma (bugün) Papara Park'ta oynanacak karşılaşmanın başlama saati 21.00. Zorbay Küçük tarafından yönetilecek Trabzon Antalya maçı beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

TRABZONSPOR'DA EKSİKLER

Trabzonspor'da Mislav Orsic, Fernandez ve Siopis'in sakatlıkları bulunuyor. Sağ ön uyluk adale yaralanması yaşayan Hüseyin Türkmen'in durumu ise maç günü belli olacak.

Yeni transferlerden Kourbelis, Benkovic, Teklic, Göktan Gürpüz ile Mehmet Can Aydın'ın, sezonun ilk maçında kadroda yer alması bekleniyor.

TRABZONSPOR - ANTALYASPOR MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Benkovic, Denswil, Eren, Kourbelis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Visca, Trezeguet, Gomez.

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Veysel, Ömer, Güray, Erdal, Kaluzinski, Erdoğan, Fredy, Larsson, Buksa.

Şenol Güneş Beşiktaş'la tarihe geçti! Fatih Terim sonrası... Spor Şampiyona Devler Ligi müjdesi! Avrupa'da ilk 10'a girdik Spor Türkiye UEFA ülke puanı sıralamasında bir basamak daha yükseldi! Spor Adana Demirspor tur kapısını araladı! Spor