Trabzon - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor ile Fenerbahçe, bu akşam karşı karşıya gelecek. Dünya Kupası arası sonrasında Süper Lig 15. haftasında oynanacak dev maç, beIN Sport'un TOD uygulaması ile şifresiz izlenebilecek. Peki, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı saat kaçta? TOD üyeliği nasıl yapılır?

Abone ol

Süper Lig maçları, verilen ara sonrasında yeniden başladı. Bu akşam, haftanın en önemli karşılaşmasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk ediyor. Sporseverler, maçın saati, kanalını ve TOD üyeliği şifresiz Trabzonspor Fenerbahçe maçı nasıl izlenir merak ediyor. İşte Trabzonspor Fenerbahçe maçı muhtemel onbirler, maça dair detaylar...

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Süper Ligin 15. haftasında oynanacak Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak.

BEINSPORT TOD ÜYELİĞİ İLE TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ

beIN Sport, TOD adlı platformu ile bu hafta maçlar şifresiz yayınlıyor. TOD uygulaması ya da web sayfası üzerinden üyeliğinizi başlatıp Trabzonspor Fenerbahçe maçını şifresiz izleyebilirsiniz.

 TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLER

TRABZONSPOR: UĞURCAN, HÜSEYİN, BARTRA, HUGO, EREN, SIOPIS, BAKASETAS, ABDÜLKADİR, VISCA (NACİ), TREZEGUET, UMUT

FENERBAHÇE: ALTAY, SZALAI, GUSTAVO HENRIQUE, SERDAR (OSAYI), ARAO, CRESPO, FERDİ, LINCOLN, İRFAN CAN, KING, BATSHUAYI

Fenerbahçe'de eksikler

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Joao Pedro ve Alioski, bu maçta forma giyemeyecek.

Hafif sakatlıkları bulunan ve bireysel çalışmalarına devam eden kaleci Altay Bayındır ile sakatlığı düzeldiği belirtilen Arda Güler ise maç kadrosunda yer alabilecek.

Trabzonspor puan farkını 3'e indirmek istiyor

Ligde 23 puanla 7. sırada yer alan bordo-mavililer ise 29 puanla lider durumda bulunan sarı-lacivertli takımı yenerek rakibi ile arasındaki puan farkını 3'e indirmek istiyor.

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Stefano Denswil, Serkan Asan, Dorukhan Toköz, bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı düzelen Bruno Peres ise lisansı olmadığı için takımda yer alamayacak.

Milli ara sonrası Lig'de Başakşehir galip Spor TFF'den Süper Lig ekibine 3 puan silme cezası Spor Türkiye'den iki hakem listede Spor Dünya Kupasının en güzel golünü kim attı? Spor