TOD nedir? TOD'a nasıl üye olunur?

beIN Media'nın yeni digital platformu olan TOD, bu hafta Süper Lig maçlarını ücretsiz verecek. Özellikle Trabzonspor - Fenerbahçe maçını ücretsiz izlemek isteyenler TOD üyeliğini merak ediyor. Peki, TOD nedir, nasıl üye olunur, üyelik nasıl iptal edilir?

Abone ol

beIN Medya, yeni digital platformu TOD'u Türkiye'de hizmete soktu. beIN Connect yerini TOD'a bıraktı. TOD TV'de Süper Lig maçları yanı sıra film ve dizi içerikleri de olacak. TOD TV tanıtımı için Süper Lig maçları ilk hafta ücretsiz olacak. Bunun için Ücretsiz Süper Lig Paketi üyeliği yapmanız gerekiyor.

TOD ÜYELİK NASIL YAPILIR, NASIL ÜYE OLUNUR?

TOD üyelik için ilk olarak paket seçimi yapmanız gerekiyor. Süper Lig paketi, eğlence paketi ve spor ekstra paketi arasından seçim yaptıktan sonra çıkacak formu doldurmanız gerekiyor.

TC kimlik numarası, ad, soyad, cep telefonu numarası ve e-mail adresi bilgilerini girdikten sonra son aşamaya geçebilirsiniz.

Son aşama ise kredi kartı bilgileri. Ve böylece TOD üyelik tamamlanmış olacak.

ÜCRETSİZ SÜPER LİG PAKETİ

TOD, 15. hafta Süper Lig maçlarını ücretsiz olarak sunuyor. Üyelik işlemini yaptıktan sonra web, cep, tablet, smart tv, apple tv ve android tv’lerde izleme yapabilirsiniz. Fakat bunun bir süresi var.

Ücretsiz Süper Lig Paketi kullanım süreniz, katıldığınız günden bağımsız olarak 25 Aralık 23:59’a kadardır.

Hesabım altındaki paketlerim sayfasından 25 Aralık 23:59’a kadar paketinizi iptal edebilirsiniz. Bu tarihe kadar iptal ederseniz herhangi bir ücret çekimi yapılmayacaktır.

TOD ÜYELİK NASIL İPTAL EDİLİR?

Sezonluk ya da yıllık TOD paketlerini satın aldıktan sonra iptal etme hakkınız bulunmamaktadır. Eğer izleme veya sistem ile alakalı bir problem yaşıyorsanız, sorununuzu çözmekten mutluluk duyacağız. Aylık paketinizin yenileme iptali için todtv.com.tr’de sağ üst köşede yer alan “HESABIM“ alanından “Paketlerim” sekmesinden iptal edebilirsiniz. IOS TOD uygulamamız üzerinden aldığın paketlerle ilgili işlemleri AppStore üzerinden, Android TOD uygulamamız üzerinden aldığın paketlerle ilgili işlemleri Google Play üzerinden yapabilirsiniz.

TOD'U NEREDEN İZLEYEBİLİRİM?

TOD üyeliği sonrasında web, cep, tablet, smart tv, apple tv ve android tv’lerde izleme yapabilirsiniz.

"Kendi hikayemi yazdım ve bitiyor" Spor Fenerbahçe - İstanbulspor maçı ne zaman? Spor Hakemler belli oldu Spor Dünya Kupası'nda kural hatası Spor