TFF'den play-off iddialarına son nokta! "Bu sezon söz konusu değil"

Son dakika... TFF, play-off tartışmalarına son noktayı koydu. Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de play-off etabı oynatılmasının bu sezon için gündemde olmadığını duyurdu.

Abone ol

Son dakika... Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de play-off etabı oynatılmasının bu sezon için gündemde olmadığını duyurdu.

Federasyon yetkililerinden yapılan açıklamada, Süper Lig için gündeme gelen play-off oynatılması konusunun, bu sezonu kapsamadığı dile getirildi.

SEZON SONU PLAY-OFF OYNANACAK İDDİASI...

Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz haftalarda Süper Lig'le ilgili bir taraftar anketi başlatmıştı. Ankette dikkat çeken sorulardan biri de play-off sisteminin getirilip getirilmemesi ile ilgiliydi. 

Bu sorunun ardından futbol kamuoyunda 'sezon sonu play-off gelecek' iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı. 

Bazı futbol yorumcuları ve gazetecilerin de bu yönde yaptığı söylemlerin ardından TFF bir açıklama yaparak bu sezon play-off olmayacağını duyurdu.

Messi'siz Inter Miami kupayı kaptırdı Spor Milli motosikletçiler Portekiz ve Japonya'da piste çıkacak Spor Çok konuşulacak F.Bahçe detayı! Asıl plan ortaya çıktı Spor Filenin Efeleri Paris 2024 için parkede Spor