TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Stefan Kuntz sözleri! "Letonya ve Galler maçları..."

Süper Lig'de sezonun sona ermesiyle birlikte milli heyecan yaşanacak. A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri'nde Letonya ve Galler ile çok kritik maçlara çıkacak. Geleceği tartışılan milli takımın deneyimli teknik direktörü Stefan Kuntz'un kaderi de bu müsabakaların ardından belli olacak.

Abone ol

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un, Ay-Yıldızlı takımdaki geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

"GALLER VE LETONYA MAÇLARI ÖNEMLİ"

A Spor'a konuşan Mehmet Büyükekşi, Kuntz'un kaderinin oynanacak 2 maça bağlı olduğunun sinyallerini verdi.



"Milli Takım'a yeni bir teknik direktör gelecek mi?" sorusunu yanıtlayan Büyükekşi, "Biz hocamızla devam ediyoruz. Bu konuda herhangi bir yorum yapmıyoruz çünkü çok önemli iki tane maç var ve hocamız görevinin başında. Bu maçların neticesi de son derece önemli. İnşallah bizim beklediğimiz sonuçları alırız ve yolumuz da aynı şekilde devam eder" ifadelerini kullandı.

KUNTZ'DAN GALİBİYET VURGUSU

Zorlu maçlar öncesi basın toplantısı düzenleyen Stefan Kuntz, Letonya ve Galler ile oynanacak müsabakalar için heyecanlı olduklarını söyledi.

İki maçı da kazanmak istediklerini belirten Alman hoca, "Bugün tüm oyuncular geldiğinde tekrar konuşacağız. Fenerbahçeli oyuncular yolda. Yarın gelecek isimler olacak. Tam kadro olarak çarşamba sabahı hazır olacağız. Her 2 maçtan da zaferle ayrılarak hedefe ulaşmak istiyoruz." açıklamasını yaptı.

Enner Valencia Internacional'e 3 yıllık imza attı Spor Letonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Spor Fenerbahçe'nin yeni transferinin evinde beslediği hayvan şaşırttı! Spor Fenerbahçe'nin yeni hocasını açıkladılar Spor