Tete Galatasaray formasını giydi! İşte sosyal medyaya sızan o kare

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Yaz transfer döneminde yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray'ın son bombası Tete oldu. Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a gelen Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılılara imza attı. Tete'nin transfer videosunda bir kare sosyal medyaya sızdı. İşte detaylar...

Abone ol

Son dakika Galatasaray haberleri... Bu yaz çarpıcı transferler yapan Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye bir çalım daha attı. Kanarya'nın aylarca görüştüğü Zaha'yı alan sarı-kırmızılılar, bu kez de Tete'ye imza attırdı.

TETE FORMAYI GİYDİ

Fenerbahçe ile görüşmeye gelen Brezilyalı, Galatasaray'la anlaştı. Tete için hazırlanan transfer videosundan bir kare sosyal medyaya düştü.

Fotoğrafta Tete'nin sarı-kırmızılı formayla poz verdiği görülüyor. Aslan'ın 23 yaşındaki oyuncuyu bu akşam duyurması bekleniyor.

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle UEFA'nın talimatlarda yaptığı değişiklik sayesinde Shakhtar Donetsk ile olan kontratını fesheden Tete'nin bonservisi elindeydi.

Galatasaray'ın Tete'ye yıllık 2.5 milyon euro maaş ödeyeceği, 2.8 milyon euro'luk imza parasının ise 2.5 yılda verileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe Maribor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor 12 saat yüzerek tarih yazdı! 7 Oceans hedefine bir adım daha... Spor Adını tarihe yazdırdı: Aysu Türkoğlu Kuzey Kanalı'nı yüzerek geçti Spor Cüneyt Çakır'ın yeni görevi belli oldu Spor