Taktik düellosunda planlar belli oldu

21 Eylül Cumartesi günü saat 20:00'da oynanacak olan derbide iki teknik adamın taktikleri savaşacak. Her iki takımın da kazanmak için çıkacağı maçta Okan Buruk ve Jose Mourinho'nun taktikleri skoru belirleyici unsurlar olacak.

Abone ol

Herkes tarafından heyecanla beklenen Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Jose Mourinho'nun ekibinde hedef liderliği geri almakken Okan Buruk'un öğrencileri farkı açmanın peşinde olacak. Bu müsabakada futbolcuların yanı sıra teknik adamlar da taktiksel olarak kozlarını paylaşacaklar. 

GALATASARAY OYUNU KANATLARDAN KURMA PEŞİNDE

Okan Buruk'un derbi planını kanatlar üzerine kuracağı öğrenildi. Fenerbahçe'nin daha önceki maçlarını izleyen Buruk, Fenerbahçe'nin kanatları Tadic ve Saint Maximin'in beklere yeteri kadar yardım etmediğini tespit etti. Okan hocanın Süper Lig'in en çabuk kanatlarından olan Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz ile bu açıktan faydalanacağı düşünülüyor.

BARIŞ ALPER'İN FİZİK GÜCÜ FARK YARATABİLİR

Rolland Sallai'nin Yunus Akgün yerine oynaması da söz konusu. Bu durumda Macar oyuncu da aynı görev için kullanılacak. Cimbom'un, Fenerbahçe'nin beklerini eksik yakalayarak pozisyona girme hedefinde olması bekleniyor.

FENERBAHÇE DE İSE KİLİT İSİM MAXIMIN

Kasımpaşa maçında formayı sırtına geçiren Amrabat'ın orta sahada Fred'in partneri olması, İsmail'in ise yedek kulübesinde olması, bu ikilini önünde ise Szymanski'nin olması bekleniyor. Adaptasyon sürecini tamamlayan Saint-Maximin ise derbide Mourinho'nun en önemli silahlarından birisi gibi duruyor.

EN-NESYRİ YERİNE DZEKO

Fenerbahçe'de kanadın diğer ucundaki Tadic'in hücumda oyunu domine etmesi bekleniyor. Forvet hattında ise bir değişim gündemde.

Kasımpaşa maçındaki performansı eleştirilen En-Nesyri'nin yedeğe çekilip yerine tekrar Edin Dzeko'nun oynatılması planlanıyor.

MAÇ SAAT KAÇTA OYNANACAK?

Derbi 21 Eylül Cumartesi akşamı saat 20:00'da başlayacak. Ülker Stadyumunda oynanacak müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Burak Yılmaz Trabzonsporlu taraftarlarla tartıştı Spor Trabzonspor'dan nefes kesen geri dönüş! Spor Derbide kazanmasını istediği takımı açıkladı Spor Beşiktaş'tan Galatasaray'a sponsorluk göndermesi! Spor