Tadic Fenerbahçe için 30 kulübü reddetti! Transferin perde arkası...

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic'in sarı-lacivertli takıma gelmek için 30 kulübü reddettiği iddia edildi. Beşiktaş'ın da istediği Tadic'in Kanarya'ya transferinin perde arkasında Roberto Carlos ve Alex de Souza'nın olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Ajax ile yollarını ayıran Dusan Tadic'i ezeli rakibi Beşiktaş'ın elinden kapan Fenerbahçe'nin, Sırp yıldızı nasıl ikna ettiği belli oldu.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Başkan Ali Koç'un Belgrad'da gizlice buluşarak bizzat anlaştığı Tadic'i, sarı lacivertli kulübün geçmiş yıllarda yaptığı Roberto Carlos, Alex de Souza gibi büyük transferlerin etkilediği ortaya çıktı.

BEŞİKTAŞ DAHİL 30 KULÜBÜ REDDETTİ

Fenerbahçe'ye yakından tanıyan tecrübeli futbolcunun, daha ilk görüşmede diğer tüm teklifleri geri çevirip Ali Koç'a "Evet" yanıtını verdiği ileri sürüldü.

Ajax'tan ayrıldıktan sonra tam 30 kulüpten transfer teklifi aldığı iddia edilden Tadic, Başkan Koç'la konuşmasının ertesi günü Yönetici Selahattin Baki ile görüşmeyi sürdürüp, Sportif Direktör Mario Branco'nun düzenlediği sözleşmeye imza attı.

Tecrübeli oyuncu, "Fenerbahçe uzun yıllardır ilgiyle takip ettiğim, tarihinde Roberto Carlos, Alex de Souza gibi birçok ünlü yıldızın forma giydiği kulüp. Bu yüzden teklif gelir gelmez Başkan Ali Koç'a 'Evet' dedim. Şimdi tek hedefim bana güvenenleri, bana inananları mutlu etmek" dedi.

İşte derbi tarihleri Spor Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu Spor İşte Süper Lig'de küme düşecek sayısı... Spor Türkiye'den Avrupa Ligi ile Avrupa Konferans Ligi final maçları için başvuru Spor