Süper Lig'de bugün Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın hedefinde bir rekor var

Trendyol Süper Lig'in 8.haftasında Gaziantep FK ile mücadele edecek Beşiktaş, galibiyet alması halinde rekor kıracak. 21 yıl aradan sonra en iyi lig başlangıcı olacak.

Abone ol

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı kötü sonuçların ardından lige dönüyor. Yeni bir sayfa açmak isteyen siyah beyazlılarda hedef Gaziantep maçı.

"SEZONU EN İYİ OYUNLARINDAN BİRİNİ OYNADIK"

Maç toplantısında oyuncularıyla konuşan Bronckhorst, 3-1’lik yenilgiye rağmen oyuncularının futbolunu övdü. Hollandalı çalıştırıcı, "Sezonun en iyi oyunlarından birini oynadık ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı. Yüksek efor ve istek vardı. Aynı isteği ve eforu ligde de bekliyorum. Futbolun doğrularını yapıp bu kez gol pozisyonlarını sonuçlandıralım. Gaziantep'te kazanıp milli takım arasına moralli girelim” ifadelerini kullandı.

MUHTEMEL 11'LER

Gaziantep FK: Dioudis, Ömürcan, Arda, Viana, Emre, Sorescu, Furkan, Ndiaye, Lungoyi, Maxim, Okereke.

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Gedson, Rafa Silva, Raschica, Semih, Immobile.

EN SON 21 YIL ÖNCE

Kara Kartal bugün kazanırsa ilk yedi haftayı altı galibiyet ve bir beraberlikle geçecek ve tarihinin en iyi lig başlangıcı rekorunu egale edecek.

Siyah-beyazlılar en son 2003-04 sezonunda ilk yedi maçından 19 puanla ayrılmıştı. Lig rekoru ise ilk 10 maçta 10 galibiyetle Fenerbahçe’ye ait...

Dünya Gençler Tekvando Şampiyonası Sona Erdi Spor Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu'nda Yeni Dönem Spor Gençlik ve Spor Bakanı Bak: Yapay Zeka ile Güçlü Bir Gelecek Spor Trabzonspor'dan bir ilk Spor