Süper Lig maçları şifresiz mi, hangi kanaldan yayımlanacak?

Süper Ligde bu hafta, 24. hafta maçları oynanacak. Dün akşam ekrana gelen Omuz Omuza kampanyasında Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan futbolseverler için müjdeli haber çıktı. Peki, Süper Lig maçları şifresiz mi olacak? Süper Ligde hangi maçlar şifresiz olacak? Süper Lig maçları şifresiz hangi kanaldan yayınlanacak?

Abone ol

Süper lig maçları, yaşanan deprem felaketi nedeniyle bir süre ertelenmişti. Geçen hafta oynanan erteleme maçları sonrasında bu hafta 24. hafta karşılaşmaları yapılacak. Dün yapılan Omuz Omuza kampanyasında konuşan Bakan Kasapoğlu, Süper Lig maçlarının şifresiz oynanması ile ilgili açıklama yaptı. Peki, Süper Lig maçları şifresiz mi? Süper Ligde hangi hafta maçları şifresiz olacak? Süper Lig maçları nereden, hangi kanaldan yayınlanacak?

SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ Mİ OLACAK?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Omuz Omuza kampanyasında yaptığı konuşmada "Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak liglerimizin yayıncısı beIN Medya Grubu'yla görüşme neticesinde, sporun birleştirici gücünü vurgulamak maksadıyla ligin önümüzdeki iki haftasında tüm futbol müsabakaları şifresiz herkese açık olacak." dedi.

SÜPER LİG MAÇLARI ŞİFRESİZ HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Süper Lig maçları yayıncısı beIN Sports. Maçlar, beIN Sports kanallarından yayımlanıyor. Şifresiz olacağı söylenen 24 ve 25. haftanın maçlarının yayınlanacağı kanal henüz açıklanmadı.

SÜPER LİG 24. HAFTA PROGRAMI

3 Mart Cuma:

20.00 Corendon Alanyaspor-Medipol Başakşehir (Kırbıyık Holding)

4 Mart Cumartesi:

13.30 VavaCars Fatih Karagümrük-Demir Grup Sivasspor (Atatürk Olimpiyat)

16.00 Trabzonspor-HangiKredi Ümraniyespor (Şenol Güneş Spor Kompleksi)

19.00 Yukatel Kayserispor-Fenerbahçe (RHG Enertürk Enerji)

5 Mart Pazar:

16.00 Arabam.com Konyaspor-Bitexen Giresunspor (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

19.00 Beşiktaş-MKE Ankaragücü (Vodafone Park)

6 Mart Pazartesi:

20.00 Kasımpaşa-Fraport TAV Antalyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)

Fenerbahçe'nin konuğu Bologna Spor Tarihin en uzun Formula 1 sezonu başlıyor! Spor Mancini'den Zaniolo sözleri! "Üst düzey..." Spor Durant ilk maçında Suns'ı galibiyete taşıdı Spor