Süper Kupa hakemi belli oldu: Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa'nın hakemi belli oldu. Ligde tatsız geçen derbi sonrasında gözler Süper Kupa finaline çevrildi. Suudi Arabistan'da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçı hangi gün oynanacak merak ediliyor. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında Süper Kupa finali oynanacak. Süper Ligde iki takım, pazar günü derbide karşılaştı. Karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Maçtan sonra Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak edilir oldu. İşte maçın detayları...

GALATASARAY FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında 2023 Turkcell Süper Kupa finali 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak. Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te başlayacak.  Maç atv'den canlı olarak yayınlanacak.

SÜPER KUPA HAKEMİ BELLİ OLDU!

Süper Kupa finalini hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. Maçta Bitigen'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak. 

Hatayspor - Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Spor Süper Kupa'yı yönetecek hakem belli oldu Spor Türk Telekom'a ABD'li oyun kurucu Spor Aston Villa liderlik şansını kaçırdı! 5 büyük ligde görünüm... Spor