Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle şifresiz

Galatasaray ile Fenerbahçe, bu akşam Süper Kupa için karşı karşıya geliyor. Suudi Arabistan'da oynanacak karşılaşma heyecanla bekleniyor. Ligde oynanan tatsız derbi sonrasında gözler Süper Kupa'ya çevrildi. İki takım da kupayı müzesine götürmek istiyor. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Kupa canlı yayın bağlantısı, muhtemel ilk 11'ler...

Abone ol

Futbolda bu akşam 2023 Süper Kupa heyecanı yaşanacak. Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupasını kazanan Fenerbahçe, Suudi Arabistan'da kozlarını paylaşacak. Yılı kupa galibiyeti ile kapatmak isteyen iki takım da çok iddialı. Peki, Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte GS FB kupa maçı canlı yayın bağlantısı, muhtemel ilk 11'ler...

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile FenerbahçeTurkcell Süper Kupa maçında Suudi Arabistan'da karşılaşacak. Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yapılacak maç, Al-Awwal Park'ta (Kral Suud Üniversitesi Stadyumu) oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe kupa maçı, saat 20.45'te başlayacak ve ATV'den canlı yayınlanacak.

SÜPER KUPA CANLI YAYIN - Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı izle

OKAN BURUK: ŞİMDİKİ HEDEFİMİZ DE 2023'TE İKİNCİ KUPAYI KAZANMAK

Buruk, "Tarihinde çok fazla kupası olan iki takımın finali olacak. Süper Kupa'yı kazanmak istiyoruz. Geçen sezondan beri kupa kazanmak bizim için en büyük hedefti. Önce şampiyonluğu kazandık. Şimdiki hedefimiz de 2023'te ikinci kupayı kazanmak. Bunun için buradayız. Bizden beklentinin yüksek olduğunu biliyoruz. Güzel bir atmosfer var. Saha çok güzel. Bunun da maça olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Futbol olarak üste çıkılan bir derbi olsun. Hocalar olarak bunu istiyoruz ama bazen sahada çıkmayabiliyor." diye konuştu.

İSMAİL KARTAL: 2023 YILINI KUPAYLA KAPATMAK İSTİYORUZ

Kartal, Galatasaray ile kısa bir süre önce karşılaştıklarını hatırlatarak, "Lig maçından sonra kısa da olsa hazırlanmak için zamanımız oldu. Yarınki maçın uzama ve penaltılara gitme ihtimali var. Her türlü olasılığı düşünerek en iyi şekilde hazırlandık. İyi bir futbolla yarınki maçı kazanıp 2023 yılını kupayla kapatmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bugüne kadar Süper Lig'de ortaya koyduğumuz iyi ve güçlü bir oyun var. Bunu yarın rakibimize hissettirebileceğimizi düşünüyorum." diye konuştu.

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Mauro Icardi.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Djiku, Samet Akaydin, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Dusan Tadic, Edin Dzeko.

17 maçta sadece 2 galibiyet! Spor Kortlarda 2023'te de Djokovic rüzgarı esti Spor PFDK'dan 6 Süper Lig kulübüne ceza Spor Türk derbisinde Fenerbahçe Efes'i devirdi Spor