Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak?

Süper Kupa maç tarihi merak ediliyor. Süper Kupa, sezonu şampiyon tamamlayan ile Türkiye Kupasını kazanan takım arasında oynanıyor. 2023 Süper Kupası'nda Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşacak. Peki, Süper Kupa maçı ne zaman?

Abone ol

Süper Kupa maçının Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacağı kesinleşti. Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe, bu kez Süper Kupa'da kozlarını paylaşacak. Süper Kupa maçları genelde Temmuz - Ağustos aylarında oynanıyor. Peki, Süper Kupa maç tarihi açıklandı mı? 2023 Süper Kupa maçı ne zaman?

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2023 Süper Kupa maç tarihi henüz açıklanmadı. Geçen yıl Süper Kupa maçı 30 Temmuz'da oynanmıştı.

SÜPER KUPA'DA 7. KEZ KARŞILAŞACAKLAR!

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa'da daha önce 6 kez karşı karşıya geldiler. 1973, 1985, 1996, 2012, 2013, 2014 yıllarında altı kez karşılaşan iki takım, bu maçların sonucunda üçer kez kupayı kazandılar.

SÜPER KUPA'NIN ENLERİ

En çok kazanan: 16 kez Galatasaray

En çok katılan: 25 kez Galatasaray

Üst üste en çok kazanan: 5 kez Trabzonspor

Üst üste en çok katılan: 7 kez Beşiktaş

En çok kazanan teknik direktör: 5 kez Fatih Terim (Galatasaray)

Fenerbahçe'de ilk imza! Ryan Kent açıklandı Spor Fenerbahçe'de ilk imza! Ryan Kent açıklandı Spor Fenerbahçe'de ilk imza! Ryan Kent açıklandı Spor Yürüyemezsin dediler masa tenisinde şampiyonluk hedefliyor Spor