Son dakika haberleri... İsmail Kartal yeni transferi açıkladı

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe, hazırlık maçında Neftçi Bakü ile karşılaştı. 1-0 sona eren maçın ardından, teknik direktör İsmail Kartal, takıma yeni katılacak oyuncuyu açıkladı. İşte detaylar...

Abone ol

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal, maç sonunda açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, takımının transfer çalışmalarına dair önemli ifadeler kullandı.

KARTAL'IN SÖZLERİ

"Livakovic'in durumu daha belirsizliğini korumakta. Rodrigo Becao'nun transferi bitti, gerçekleşti."

"Buraya gelmek güzeldi. Kamp dönemi bizim için verimli geçti. Bu kampın devamında 26'ındaki maça ve lige en iyi şekilde hazırlanabileceğimizi düşünüyorum. Bazı oyuncuların dönmesi ve Dzeko'nun güzel bir gol atması olumluydu."

RODRİGO BECAO KİMDİR?

Fenerbahçe'nin savunmaya Dijku'dan sonra yaptığı hamle olan Brezilyalı Becao, 1.91 boyunda bir stoper oyuncusu. 1996 doğumlu olan futbolcu, 2019 yılında Brezilya takımı Bahia'dan transfer olduğu İtalyan ekibi Udinese'de çıktığı 130 maça 6 gol ve 3 asist sığdırdı.

Arsenal'dan rekor transfer Spor Son dakika... Halil Dervişoğlu için transfer çalımı Spor Nate Sestina Fenerbahçe Beko'da Spor Sertaç Şanlı sağlık kontrolünden geçti Spor