Trabzonspor maçında İstanbulspor sahadan çekildi

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor, Trabzonspor'la karşı karşıya geldi. Mücadelenin 2. yarısı devam ederken İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti ve maç yarıda kaldı.

Abone ol
  • Trendyol Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde İstanbulspor ile Trabzonspor, hakem Ali Şansalan'ın düdük çaldığı maçta karşılaştı. Mücadelenin ikinci yarısında sahalarda ender görülen bir olay yaşandı.

  • İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, karşılaşmanın 74. dakikasında Trabzonspor 2-1 öndeyken takımı sahadan çekti ve oyunculara soyunma odasına gidin dedi.

  • Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da saha kenarına inerek İstanbulspor Başkanı Sarıalioğlu ile konuştu. İstanbulspor'da sahada kalan diğer oyuncular da daha soyunma odasına gitti. İstanbulsporlu taraftarlar, bu karar sonrası oyuncuları alkışladı.

  • Daha sonra Ali Şansalan da soyunma odasına gitti. İstanbulspor - Trabzonspor maçı yarıda kaldı.

AYAKLARINA KAPANDI

  • İstanbulspor oyuncusu Simon Deli, Başkan Sarıalioğlu ile konuşarak takımı sahada kalması için ikna etmeye çalıştı. Deli, başkanın ayaklarına dahi kapandı.

İSTANBULSPOR'A OLASI YAPTIRIM

Müsabakanın ortasında oyundan çekilen İstanbulspor'a verilecek olası ceza, talimatlarda şu şekilde belirtildi:

"Bir sezon boyunca müsabaka kıyafeti ile belirlenen ve ilan olunan saatte sahaya gelmeyen, müsabaka sahasına gelmekle beraber müsabakaya çıkmayan veya başlamış bir müsabakayı terk eden takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber ayrıca mevcut puanlarından galibiyet halinde verilen puan kadar puan silinir. Böyle durumlarda ilgili kulüp, hakemlerin masrafları ile diğer masrafları ve karşı takımın zararlarını karşılamak üzere TFF tarafından takdir edilecek tazminatı ödemek zorundadır."

İLK AÇIKLAMA

  • İstanbulspor Asbaşkanı Ömer Saral, sosyal medya hesabından "Bedeli her ne olursa olsun" mesajını paylaştı.

"DEĞİŞİK BİR GÜN"

  • Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Değişik bir gün yaşanıyor. Üzücü. Bundan sonrası TFF'nin vereceği karar. Son zamanlarda yaşanan birtakım olaylarla alakalı, hep oyun ve oyuncuyu geliştirme üzerine kafamı yordum. Birbirimize karşı saygıyı tekrar yakalayabilirsek birçok şeyi değiştirebiliriz diye düşünüyorum. Ben oyunun içinde kalacağım, bunu geliştirmek için uğraşacağım." dedi.

"HAKKINI HELAL ET"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "İstanbulspor maç öncesinde bizi yemekte ağırladı, misafir etti. Ecmel Bey zaten Trabzonlu, bizim de iyi ağabeyimiz. Yönetimler arasında hiçbir sıkıntı yok. Bizi çok güzel ağırladılar. Maçın gidişatı esnasında bir pozisyon gelişti, ben tekrarını izleyemedim, konunun bu maçla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Ecmel Bey'in daha önce bildirdiği hakemlerle ilgili şikayeti vardı. Bugün öyle bir pozisyon gelişti. Bana da dönüp, "Hakkını helal et, sizinle alakalı değil, ben artık yapılanları kaldıramıyorum" şeklinde bir şey söyledi." dedi.

İsmail Kartal'dan Kent kararı Spor 2023 yılında 501 madalya Spor Kayseri-F.Bahçe 45. randevuda Spor Hamit Altıntop UEFA MIP Master Programı'nı tamamladı Spor