Son dakika: TFF'den Süper Lig kararı: Maçlar 3-4 mart tarihinden itibaren başlatılacak

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig için kararını açıkladı. TFF'den yapılan açıklamada "Bu hafta oynanacak maçlarımızı önümüzdeki haftaya ertelemiştik. Acımız çok büyük. Onun için bugün itibarıyla maçlarımızı 3-4 mart tarihinden itibaren başlatma kararı aldık" denildi.

Abone ol

Son dakika haberleri: Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7.7'lik depremin ardından Süper Lig'in 3-4 Mart tarihleri arasında başlatılması kararı alındığı açıkladı. TFF daha önce yaptığı açıklamada, 10-11-12-13 Şubat tarihlerindeki Süper Lig maçlarının 17-18-19-20 Şubat tarihlerinde oynanacağını duyurmuştu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları şöyle:

"Bu hafta oynanacak maçlarımızı önümüzdeki haftaya ertelemiştik. Acımız çok büyük. Onun için bugün itibarıyla maçlarımızı 3-4 mart tarihinden itibaren başlatma kararı aldık."

"Hatayspor bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmeyi planlıyoruz."

Trabzonspor-Basel maçı oynanacak mı? Spor G.Saray ve Zaniolo Muhammed'i unutmadı! Deprem öncesi paylaşımı... Spor Merih Demiral'ın satışa çıkardığı formalar 5 milyon TL'ye satıldı! Ronaldo, Bonucci ve Dybala... Spor Yılmaz Vural'dan TFF'ye çağrı! Yeni Malatyaspor... Spor