Son Dakika! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi istifa mı ediyor? İşte detaylar...

Son Dakika! Eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e yumruk atması sonrası tepkilerin hedefinde olan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifa edeceği iddiaları gündeme geldi. Büyükekşi, söz konusu iddialar üzerine açıklama yaptı! İşte detaylar...

Abone ol
  • Geçtiğimiz Pazartesi günü oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından, o günlerde MKE Ankaragücü Başkanı olan Faruk Koca, sahaya inerek maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı.

  • Yumruk sonrası yere düşen Meler, yerde de Koca'nın yanındakiler tarafından tekmelenmişti. 
  • O gece kameralar karşısına geçen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin süresiz olarak tatil edildiğini açıklamıştı. 

  • Büyükekşi, 13 Aralık Çarşamba günü ise yaptığı basın toplantısında liglerin 19 Aralık Salı günü tekrar başlayacağını açıkladı.
  • Yaşanan olaylar sonrası tepkilerin hedefinde olan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin istifası sosyal medyada ve kulisler konuşulan bir gerçek. 

  • Söz konusu iddia bugün bir kez daha X'te gündeme geldi. Gazeteci Hakan Gündoğar, TFF Başkanı Büyükekşi'nin istifa ettiğini açıkladı. 
  • Candaş Tolga Işık ise attığı tweette TFF Başkanı ile konuştuğunu ve istifa olmadığını yazdı. Işık'ın paylaşımları şu şekilde: 
Az önce TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yle konuştum, görevden alındığı yönündeki iddiaları sordum, "TFF seçimle gelinip seçimle gidilen özerk bir kurum. Görevden alma-verme gibi bir olay yok. Görevimin başındayım. İnsanları anlamıyorum niye böyle yapıyolar? Demek ki iyi niyetimiz fazla geliyor" dedi.
NBA'de Doncic ve Keegan Murray şov yaptı Spor Mehmet Akif Üstündağ: Kupa Türkiye'ye gelecek Spor Fenerbahçe farklı kazandı Spor Türk kadın voleybolu 25. uluslararası kupayı kaldıracak Spor