Son dakika spor haberleri... Galatasaray Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda şampiyon oldu! Okan Buruk'tan ilk sözler: Çok duygusal bir an yaşıyorum

Son dakika spor haberleri... Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyon Galatasaray oldu. Sarı-kırmızılı takımla oyunculuğun ardından teknik direktör olarak da şampiyon olan Okan Buruk ilk sözlerinde "Çok duygusal bir an yaşıyorum" dedi.

Abone ol

Spor Toto Süper Ligi'nin 2022-2023 sezonunda Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında şampiyon oldu. Ankaragücü'nü 4-1 yendikleri maçın ardından Okan Buruk saha içinde açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde: 

Çok duygusal bir an yaşıyorum. İlk senemde şampiyonluk yaşıyorum. Büyük Galatasaray Taraftarına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki sene inşallah devamı gelir. 

Çok farklı bir duygu oyuncularıma teşekkür ediyorum. Büyük ve önemli oyuncularımız var. Kutlamak onların haklı. Ligi derbiyi kazanarak bitireceğiz.

Okan Buruk için 30 yıl sonra yeniden gelen hikaye! Ayağı kırık olduğu için oynamamıştı Spor Sivasspor, İstanbulspor ve Giresunspor'un maçları sona erdi! Spor Fenerbahçe taraftarı Galatasaray'ın 3. golüyle yönetimi istifaya çağırdı Spor Galatasaray taraftarı Ümit Özat'ın saçını kırmızıya boyatmasını bekliyor Spor