Son dakika haberleri... Burak Yılmaz aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu

Süper Lig'in 4 büyük ekibinde ve A Milli Takım'da büyük başarılara imza atan Burak Yılmaz, futbolu bıraktığını açıkladı. Yılmaz'ın Beşiktaş sözleri ise dikkat çekti. Deneyimli yıldız, "Şenol Hocamın aklında benimle ilgili bir şey olduğunu biliyorum ama kendisi henüz bunu bana deklare etmedi" dedi.

Abone ol

Süper Lig'de; Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray formaları giyen ve büyük başarıla imza atan Burak Yılmaz, son olarak Fortuna Sittard'da oynamıştı.

Hollanda ekibinden ayrılan milli futbolcu, düzenlediği basın toplantısında emeklilik kararı aldığını açıkladı.

Burak Yılmaz'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Hepinizin malumu dün akşam dünyanın en büyük oyuncularından biri olan Ibrahimovic, statta ağlayarak, el sallayarak veda etti. Ben de isterdim öyle veda etmek ama olmadı. İnternetten de bıraktığımı açıklamak benim içime sinmedi. Bu kariyerime yakışmaz diye düşündüm. Her zaman birebir iletişimden yanayım. Bugün kariyerimi sonlandırdığımı duyurmak istiyorum

Fenerbahçe'de yeniden forma şansı bulmak isterdim. İçimde uktedir. Bugünkü kariyerimde Fenerbahçe'nin etkisi büyüktür. Orada çektiğim acılar beni bugünlere getirdi.

"ŞENOL GÜNEŞ'İN PLANI VAR"

Eğer gerçekten bir proje olursa oradan başlamak isterim. Eğer ben bir yerden başlamıyorsam ortada proje yoktur. Şenol Güneş'i çok seviyorum. Buraya da onunla görüştükten sonra geldim. Aklında benimle ilgili bir şeyler olduğunu biliyorum ama henüz bana aktarmadı. O benim başımın tacıdır.

"GALATASARAY'IN YERİ BAŞKA"

4 tane çınar kulübümüz bana kapılarını açtı, herkese mavi boncuk dağıtmak istemem ama bu iki futbolcuya nasip oldu. Birisi de benim.

Hepsinde çok büyük başarı yakalayamadım ama hepsinin kalbimde yeri çok farklıdır ama Galatasaray'ın beni Avrupa çapında futbolcu yapması, ne benim Beşiktaşlılığımı değiştirir ne de Galatasaray'da yaşadıklarımı unutturur. Galatasaray'da yaşadıklarım, kalbimin en farklı yerinde olacaktır.

A Milli Takım'da Hollanda'ya karşı 3 gol attığım maçı unutamıyorum. Antrenörlük için öncelikle kendimi geliştirmek, tecrübe edinmek istiyorum.

Miami Denver'ı yendi seriye denge getirdi! Spor CONCACAF Şampiyonlar Ligi şampiyonu Leon oldu Spor Son hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu Spor Lucescu'dan Fenerbahçe'ye yanıt geldi! Spor