Son Dakika: Filenin Sultanları, Olimpiyat Elemeleri'nde Brezilya'yı 3-0 yendi! Türkiye, galibiyet serisini 20 maça çıkardı

Son dakika spor haberleri... Türkiye Kadın Voleybol Takımı, Japonya'daki Olimpiyat Elemeleri'nde 5. maçına Brezilya karşısında çıktı. Filenin Sultanları, dünya 3. olan Brezilya'yı 3-0'lık net skorla geçti. Dünyanın ilk sırasındaki Filenin Sultanları, yarın Japonya ile karşılaşacak. Türkiye Kadın Voleybol Takımı, bu sonuçla resmi maçlarda galibiyet serisini 20 maça çıkardık.

Abone ol

Son dakika spor haberleri... Türkiye Kadın Voleybol Takımı, Japonya'daki Olimpiyat Elemeleri'nde 5. maçına Brezilya karşısında çıktı. Filenin Sultanları, dünya 3. olan Brezilya'yı 3-0'lık net skorla geçti. Dünyanın ilk sırasındaki Filenin Sultanları, yarın Japonya ile karşılaşacak.

 SALON: Yoyogi National

HAKEMLER: Stefano Cesare (İtalya), Perez Perez Lourdes (Küba)

BREZİLYA: Gabi, Diana, Rosamaria, Bergmann, Thaisa, Roberta, Nyeme (L) (Kisy, Pri Daroit, Naiane, Araujo (L), Tainara, Ana Carol)

TÜRKİYE: Ebrar, Zehra, Vargas, Hande, Eda, Cansu, Gizem (L) (Ayça, Elif)

SETLER: 21-25, 27-29, 19-25

SÜRE: 1 saat 27 dakika

SIRADAKİ RAKİP EV SAHİBİ JAPONYA

Elemelerde 5'te 5 yapan Filenin Sultanları, altıncı maçında yarın TSİ 13.30'da ev sahibi Japonya ile karşılaşacak.

ÜST ÜSTE 20. ZAFER

Filenin Sultanları, Brezilya'yı da devirerek üst üste 20'nci galibiyetine uzandı.

Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğunda üst üste galibiyetler alan Ay-yıldızlılar, Brezilya'yı da 3-0'la geçerek yenilmezlik serisini 20'ye çıkardı.

Filenin Sultanları beşte beş peşinde: Rakip Brezilya! Spor Beşiktaş, Club Brugge ile berabere kaldı Spor Buse Tosun Çavuşoğlu'ndan altın madalya Spor Kadıköy'de Fener alayı Spor