Son dakika! Fenerbahçe'den Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında suç duyurusu

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

Abone ol

Son dakika spor haberleri... Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

Fenerbahçe Spor Kulübü resmi hesabı üzerinden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtilen paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Kamuoyuna duyuru

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı şahsın, 27.02.2024 ve 06.11.2023 tarihinde yaptığı haddini, sınırını aşan, toplumu kin ve düşmanlığa teşvik etme niteliğindeki açıklamaları kamuoyunun malumudur. İlgili şahıs hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

NE OLMUŞTU?

Dursun Özbek, Antalyaspor galibiyetinin ardından basın toplantısı düzenleyerek sert açıklamalarda bulunmuştu.

"RAKİP TAKIMIN BAŞKASININ PROJESİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİM"

Özbek, "Rakip takımın bir proje olduğunu, özellikle başkanının bir proje olduğunu ifade etmiştim. Bunda hala ısrarlıyım. Bu proje olma hüviyetini hala sürdürüyorlar.

Google'da mesela baktığınız zaman ananas yazın, tespih yazın. Şike yazın, halı sahada dostluk maçları yazın, girin bakın karşınıza ne çıkıyor?" ifadelerini kullanmıştı.

AZİZ YILDIRIM ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Aziz Yıldırım bu açıklamalara 2000 yılını işaret ederek cevap verdi.

Yıldırım, "Dursun Özbek, UEFA Şampiyonluğunun posterini bile bir bütün olarak yayınlamayan bir kulüp başkanı. Fenerbahçe’ye FETÖ tarafından kurulduğu yargı kararları ile sabit olan Şike Kumpasını bir gerçekmiş gibi servis etmesi tam bir FETÖ yandaşlığıdır. Bu karanlık yapı ile mücadelem bitmemiştir. Yokluğumuzda kendini olduğundan farklı bir yere pozisyonlayan Dursun Özbek bilmelidir ki kendisi bizim nazarımızda sinek ikiliden daha büyük değildir ve ona daha çok söyleyecek sözümüz olacaktır."

Aziz Yıldırım 1998'de seçildiği Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık görevini sürdürmüş, dava sürecinde 1 yıl cezaevinde kalmış, 2018 yılında rekor katılımlı seçimle koltuğunu Ali Koç'a devretmişti.

Trabzonspor Başakşehir kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Beşiktaş Konyaspor kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Mercedes-Benz Türk, Türkiye A Milli Kadın Hentbol Takımı’nın Başarısı için Yol Alacak Spor Enerji, Deneyim, Dinamizm Boyner Dynamıc ile Runtalya Maratonu’nda Spor